Ümit Özdağ isyan etti! Kendisine ırkçı diyenlere tepki gösterdi

Ümit Özdağ isyan etti! Kendisine ırkçı diyenlere tepki gösterdi
Ümit Özdağ dün katılmış olduğu bir canlı yayın programında isyan etti. Yaşadıkları hakkında çifte standartlık olduğu düşüncelerini savundu. Özdağ, ''Bana ırkçı mısınız diye soranlar, HDP milletvekiliyle oturduğu zaman 'terörist misiniz' diye sormadı.'' diyerek tepki gösterdi.

Ümit Özdağ dün katılmış olduğu bir canlı yayın programında isyan etti. Yaşadıkları hakkında çifte standartlık olduğu düşüncelerini savundu. Özdağ, ''Bana ırkçı mısınız diye soranlar, HDP milletvekiliyle oturduğu zaman 'terörist misiniz' diye sormadı.'' diyerek tepki gösterdi. Özdağ, son zamanlarda yaşadıkları hakkında sert tepkiler vererek katıldığı program, kongre, miting ve farklı platform araçlarında isyanlarını dile getirmektedir. Verdiği tepkiler karşısında muhatap bulamamasına da şaşırtıcı olduğunu belirtti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ kendisine sorulan, ''sizinle ilgili şöyle suçlamalar yapılıyor, ırkçı deniyor, kafatasçı deniyor, insan düşmanı deniyor'' soruya karşı Özdağ'ın verdiği açıklama, ''Bana 'ırkçı mısınız' diye soran televizyonlarda gazetecilerin hiçbirisi şu ana kadar bir HDP milletvekiliyle oturduğu zaman 'terörist misiniz' diye sormadı. Bu tespitimin üzerine Türk kamuoyunun hassasiyetle durmasını istiyorum.'' diyerek tepki gösterdi.

Ümit Özdağ, şahsı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir vatandaşın isyanlarını içeren video görsellerini alıntı yaparak birtakım söylemlerde bulundu. Vatandaşın ülke içinde yaşanılanlar hakkında kendisi ve çevresindekilerin sert etkilendiği iyileştirilmeler yapılması konusunda taleplerde bulunduğunu alıntı yaptı. Özdağ'ın alıntı yaptığı video açıklaması, ''Bacım sana söz veriyoruz. İnancını boşa çıkarmayacağız. 1 sene içinde bütün sığınmacıları vatanlarına yollayacağız. Enflasyon %15 azalacak. Kira fiyatları düşecek. Oğulların iş bulacak. Hastahanede sıra beklemeyeceksin. Zafer Partisi ve Ümit Özdağ sana söz veriyor.'' diyerek vatandaş tarafından yapılan tepkilere karşı açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Lider Ümit Özdağ, şehit ve gazi yakınları adına yapılan düzenleme hakkında görsel paylaşarak tepki verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Sevgili Vakıf yöneticileri, iyiniyetli olduğunuzdan kesinlikle eminim. Ancak bu güzel bir görüntü değil. Bu ülke için canlarını verenlerin ve kanlarını dökenlerin aldığı karşılık bu kutu olamaz, Olmamalı. Türk Milleti ve devleti şehit ailelerinin ve gazilerinin yanındadır.'' ifadelerini kullanarak yaşanılanlar hakkında tepki gösterdi. Şehir ve gazi yakınları için yapılanların uygunsuz bir davranış olduğuna kanı vararak sitem etti.

Ülke içi gündem maddelerine bakıldığı zaman siyasetçiler arasında yaşanılanlar ve verdikleri tepkiler göz önünde bulundurularak gerekenleri yapılması gerekliliği doğduğu yönünde birden fazla talep bulunuyor.