TOGG'dan İmamoğlu'na olumsuz yanıt! "Israrla sıramızı bekleyeceğimizi duyururuz"

TOGG'dan İmamoğlu'na olumsuz yanıt! "Israrla sıramızı bekleyeceğimizi duyururuz"
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu TOGG için 100 adet sipariş talebinde bulundu. TOGG'dan İmamoğlu'na olumsuz yanıt geldi.

TOGG'dan İmamoğlu'na olumsuz yanıt! "Israrla sıramızı bekleyeceğimizi duyururuz": İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden TOGG siparişinde bulunduklarını fakat olumsuz yanıt aldıklarını belirten şu açıklamayı yaptı, "Tarihi Yarımada'da kullanmak için yerli ve milli Togg'dan 100 adet elektrikli araç talebimiz oldu. Bu açıklamayla, Togg'dan sadece Sayın Cumhurbaşkanı'nın sipariş yetkisi olduğunu yani talebimizin karşılanmayacağını öğrendik. Israrla sıramızı bekleyeceğimizi duyururuz" dedi.

TOGG'UN SİPARİŞ KABUL ETMEYECEĞİ İLE İLGİLİ PAYLAŞIMI 

TOGG daha önce yapmış olduğu paylaşımlarında da TOGG sipariş etme yetkisinin yalnızca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da olduğunu söylemişti. TOGG'un bu konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar şöyleydi; "Mart 2023 tarihi itibariyle yollara çıkacak akıllı cihazımıza olan ilgiyi gururla takip ediyoruz. Daha önce de açıkladığımız gibi ön sipariş sürecini Şubat 2023 itibariyle başlatacağız. O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze aldığımız #USECASEMobility vizyonumuza uygun bir şekilde sizleri sürece ilişkin bilgilendirmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz. Togg hakkındaki tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, Togg tarafından açıklanmayan bilgilere itibar etmemenizi önemle rica ederiz. Bizi izlemeye devam edin." şeklinde açıklama yapılmıştı. 

İMAMOĞLU'NUN 100 ADET TOGG SİPARİŞİ RET EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler hariç sipariş alınmadığını belirten TOGG şirketi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sipariş etmiş olduğu 100 adet TOGG teklifini bu gerekçeye dayandırarak ret ettiklerini belirtiler. Bunun üzerine İmamoğlu Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak TOGG firmasının sipariş teklifini ret ettiklerini şu cümleler ile paylaştı, "Togg'dan sadece Sayın Cumhurbaşkanı'nın sipariş yetkisi olduğunu yani talebimizin karşılanmayacağını öğrendik. Israrla sıramızı bekleyeceğimizi duyururuz" dedi.