TOGG ön siparişleri başlıyor! NFT açık arttırmaya yarın çıkıyor!

TOGG ön siparişleri başlıyor! NFT açık arttırmaya yarın çıkıyor!
Geçtiğimiz haftalarda TOGG, kendi uygulaması olan Trumore’un tanıtımını yapmıştı. TOGG yetkilileri, Trumore uygulaması ile TOGG için ön sipariş işlemlerinin yapılabileceğini de ifade etmişti.

TOGG akıllı cihaza ön sipariş hakkı sunan NFT açık arttırması pazar akşamı saat 19:23’ te başlayacak. Açık arttırma, TOGG’a ait olan Trumore uygulaması üzerinden yapılacak. NFT satın alan kullanıcılar, TOGG için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkına sahip olacak.

5 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR

TOGG, ‘’100. Yıl Özel Seri’’ NFT koleksiyonunu açık artırma yöntemi ile kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. 5 Şubat ile 15 Şubat tarihleri arasında yapılacak açık artırmada NFT satın alanlar, 2023 yılının nisan, mayıs ve haziran aylarında kullanıcılarına teslim edilecek ‘’100. Yıl Özel Seri’’ TOGG Akıllı Cihazları için ön siparişe katılma ve sıralamasını belirleme hakkı da elde edecek. NFT için teklif verme süreci yarın akşam 19:23'te başlayacak ve 15 Şubat'a kadar sürecek.

UYGULAMAYI İNDİRİN

Açık arttırmaya katılmak isteyen kişilerin ilk olarak App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden sunulan Trumore uygulamasını indirmesi gerekiyor. Trumore uygulamasını indirdikten sonra kullanıcıların, Tru.ID oluşturması gerekecek. Uygulama içerisinde yer alan dijital varlık cüzdanına aktarılacak Avax dijital varlıklar ile NFT alımları yapılabilecek. NFT alım platformu üzerinden sadece bir tane NFT için teklif verilebilecek.

TESLİM ALMA SIRALAMASI BELİRLENECEK

1'den 2023'e kadar numaralanmış olan NFT'ler, 100. Yıl Özel Seri TOGG Akıllı Cihazları için ön siparişe katılma hakkı ile özel seri Akıllı Cihazların teslimatına ilişkin sıralamayı da belirleyecek. Örneğin; 01 numaralı NFT'yi satın alan bir kullanıcı, teslim edilmeye başlandığında 100. Yıl Özel Seri TOGG Akıllı Cihazını ilk sırada teslim alacak.