Şehit Polis Memuru Salih Hüseyin Parça Memleketine Uğurlandı
Şırnak\'ın Cizre ilçesinde, zırhlı polis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru Salih Hüseyin Parça için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

DİYARBAKIR (ANKA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde, zırhlı polis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru Salih Hüseyin Parça için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.
Tören, şehidin naaşının katafalka konulması ile başladı. Şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından konuşan İl Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Bayrak vatan ve görev uğruna bitmiş olan her şeye başlangıç dediklerini, bunun yüce bir duygu olduğunu söyledi.
Malatya doğumlu 22 yaşındaki Şehit Polis Memuru Salih Hüseyin Parça için düzenlenen törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı İbrahim Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Diyarbakır Vali Yardımcısı Taner Bircan, Şırnak Vali Yardımcısı Ümit Altay, askeri ve mülki erkan ile şehidin arkadaşları katıldı. (ANKA)
(ANL/ORH)
