POMEM ön başvuru resim yükleme nasıl yapılır?

POMEM ön başvuru resim yükleme nasıl yapılır?
Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan 29. dönem 13 bin POMEM alımı bugün başladı. Adaylar başvuru ekranında resim yükleme işlemlerinin nasıl yapılacağını araştırmaya başladı.

POMEM ön başvuru resim yükleme nasıl yapılır? Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan 29. dönem 13 bin POMEM alımı bugün başladı. Adaylar başvuru ekranında resim yükleme işlemlerinin nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. 

Adaylar, 14 - 25 Kasım 2022 tarihleri arasında http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak son başvuru tarihi olan 25 Kasım 2022 saat 17.00’ ye kadar Aday Belirleme Ön Başvurularını yapabileceklerdir. 

Polis Meslek Eğitim Merkezleri Giriş Yönetmeliğinde belirtilen diğer şartları taşımak kaydıyla lisans mezunu (8.160) erkek, (2.240) kadın, önlisans mezunu (800) erkek, (1.800) kadın olmak üzere toplam (13.000) öğrenci alımı yapılacaktır.

POMEM BAŞVURU RESİM YÜKLEME 2022

Eski dönemlerde çok zorlu ve problemli olan resim yükleme işlemleri yeni teknoloji ile birlikte artık ÖSYM ya da NVİ gibi müdürlüklerden otomatik olarak sisteme işleniyor. Bu süreçte eğer fotoğrafınız yüklenmiyor ise görselde de yer aldığı gibi "Fotoğrafı ÖSYM'den güncelle" butonuna tıklayarak resim aşamasını sorunsuz atlatabilirsiniz.

POMEM 29.DÖNEM BAŞVURU AŞAMALARI RESİMLİ TIKLAYINIZ