Patlamada hayatını kaybeden baba ve kıza ait fotoğraflar yürek burktu!

Patlamada hayatını kaybeden baba ve kıza ait fotoğraflar yürek burktu!
Bugün İstanbul'da yaşanan patlamada 6 kişi hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybedenler arasında baba ve kız olduğu da öğrenildi. Hayatını kaybeden babanın Aile Bakanlığının çalışanı olduğu öğrenildi. Aile Bakanı Derya Yanık açıklama yaptı. İşte detaylar..

Hayatını kaybeden baba ve kız Adana'da ikamet ediyorlar. Fakat İstanbul'a kız isteme için gelmelerinin ardından İstiklal caddesini gezmek isteyen baba kız patlamada hayatını kaybetti. Geriye baba ve kıza ait bu fotoğraflar kaldı. 

BAKAN DERYA YANIK AÇIKLAMA YAPTI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık bakanlık çalışanı olan baba Y.M.'nin Bakanlık personeli olduğunu duyurarak üzüntüsünü dile getirdi. İşte Yanık'ın patlamada hayatını kaybeden baba kız hakkında sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım; "Yüreğimiz İstanbul'daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun. Bir baba ve kızının hayatını kaybetmesine neden olan bu kalleş saldırıyı lanetliyorum. Devlet olarak tüm imkanlarımızla hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerinin ve yaralılarımızın yanındayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecek." dedi.

Hayatını kaybeden Y.M.'nin Adana'da Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'nde personel olduğu öğrenildi. İzin alıp İstanbul'a ailesiyle birlikte gittiği açıklandı.