Netflix'in o dizisi rekora doğru koşuyor! Yeni bir Squid Game

Netflix'in o dizisi rekora doğru koşuyor! Yeni bir Squid Game
Netflix'te yayınlanan dizilerin ardından haftanın en fazla izlenen dizi ve filmler de yayınlanmaya başladı. Bu hafta da en fazla izlenen 10 dizi ve filmlerin arasında DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story vardı.

İlk sezonu ile oldukça beğeni toplayan ve 21 Eylül 2022 tarihinde Netflix'te ilk sezonu ile izleyici ile buluşan DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story dizisi yayınlandığı ilk bölümden itibaren en fazla izlenen 10 dizi ve filmlerin arasında 1. sırada kalmayı başladı. Bu başarının ardından akıllara kazınan "Squid Game dizisi ile birlikte yeni bir dizi daha mı doğuyor?" sorusunun akıllarda canlanmasına neden oldu. 

NETFLİX'TE BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİ VE FİLM BELLİ OLDU! 

Her hafta olduğu gibi bu hafta da en fazla izlenen 10 dizi ve film belli oldu. Bu verilen açıklanmasının hemen ardından ise en fazla izlenen dizi kısa sürede gündem oldu. DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story dizisi kısa sürede elde ettiği başarı ile birlikte en çok konuşulan diziler arasında bulundu. 

196 milyon 200 bin izlenmesi ile gündem yaratmayı başaran dizinin önümüzdeki süreçlerde yeni sezonların da paylaşılması ile birlikte nasıl bir başarıya imza atacağı son derece merak edildi. Yalnızca 2 haftada neredeyse 200 milyon izlenme elde eden DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story dizi 94 ülkede en fazla izlenen dizi haline gelen Squid Game ile yarışacak mı iddiası gündemdeydi.