Müge Anlı'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi! ''10 Yıldır erkek değilim''

Müge Anlı'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi! ''10 Yıldır erkek değilim''
Gaziantep'ten Müge Anlı'ya kızı için başvuran baba kızının sözde hoca Kahraman tarafından alındığını, bu hocanın evin her yerine muska koyduğunu iddia etti.

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşanan olay gündeme damga vurdu. Sık sık yaşanılan olaylarla gündeme gelen programda bu defa o itiraflar çok konuşuldu. Gaziantep'ten 18 yaşındaki kızını sözde hoca Kahraman tarafından alındığını öne süren baba bakın neler söyledi...

Gaziantep'ten Müge Anlı'ya kızı için başvuran baba kızının sözde hoca Kahraman tarafından alındığını, bu hocanın evin her yerine muska koyduğunu iddia etti. Canlı yayına bağlanan hoca iddiaları net bir şekilde yalanlarken ''Bana iftira atıyorlar. 10 yıldır erkek değilim" dedi. 

MÜGE ANLI HOCA KAHRAMAN OLAYI

Gaziantep'ten gelip Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan Mehmet Ataş'ın gündeme damga vurdu. TV izleyicilerini ekrana kilitleyen o olayda Mehmet Ataş sözde hocanın 18 yaşındaki kızını alıkoyduğunu söylerken evin her yerinde o hocanın yazdığı muskalarla karşılaştığını söyledi. Öte yandan hoca Kahraman canlı yayına bağlanırken ''Bana iftira atıyorlar. 10 yıldır erkek değilim" dedi. Hocanın evin her yerine koyduğu söylenen muskaların içinden ise cips çıktı. 

18 Yaşına yeni giren kızı  Ayşenur Ataş'ın 70 yaşındaki sözde hoca Kahraman tarafından kaçırıldığını iddia eden Ataş, yardım çağrısında bulunarak ''18 yaşındaki kızım Ayşenur Ataş'ı 70 yaşındaki ihtiyar kaçırdı" dedi. Gözyaşlarına hakim olamayan baba Mehmet Ataş, "Evimin her yerinde muska çıkıyor. Muska çıkara çıkara usandım. Bir tanesini de buraya getirdim. Evli ve 6 çocuk babası bu adam kızımı alıkoydu. Bu kişi önce benim eşimi kandırarak, annemin bana büyü yaptığını iddia etmiş ve önce 600, sonra 700 lira toplamda 10 binin üzerinde para alarak. Kendini hoca olarak tanıtıp kandırmış. Ben kızımı istiyorum. Eşim hala bu sözde hocaya inanıyor. Kızım bu adama kocam diye hitap ediyormuş. Kızım ne olur evine dön. Kızımın elinde görüntüleri varmış. Onu tehdit ediyorlar" ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINA BAĞLANDI!

Kendisine iftira atıldığını söyleyerek canlı yayına bağlanan Hoca Kahraman ''Ben kızına iyilik yaptım. Kötülüklerden kurtardım. Bana iftira atıyorlar. 1 senedir gözüm görmediği için muska yapmıyorum" dedi. Kahraman, aldığı doktor raporuyla ilgili, "Bana iftira atıyorlar. Bunu mahkemeye sunacağım" diye konuştu.

Hoca Kahraman'ın eski komşusu olduğunu dile getiren bir başkası ise canlı yayına bağlanarak ''Bu kişi benim komşumu da dolandırarak altınlarını aldı. Ona da muska yapmıştı. Amacı kadını yanına çekmekti'' şeklinde konuştu. Hoca Kahraman'ın yaptığı konuşulan muskaların içerisinden ise gazete küpürü ve cips çıktı.