Mersinde gerçekleşen bombalı saldırıda şehit olan Sedat Gezer'in çocuklarıyla fotoğrafı yürek burktu!

Mersinde gerçekleşen bombalı saldırıda şehit olan Sedat Gezer'in çocuklarıyla fotoğrafı yürek burktu!
Geçtiğimiz akşam Mersin'de bir polis evine düzenlenen saldırıda şehit düşen Sedat Gezer'in çocuklarıyla fotoğrafları yürek burktu. Türkiye yeni güne şehit haberiyle uyanırken görenlerin yüreği dağlandı! Peki Mersin bombalı saldırı düzenleyen kişiler yakalandı mı?

Geçtiğimiz akşam bir son dakika haberi ile sarsılan Mersin'de gerçekleşen bombalı saldırı birçok kişiyi oldukça korkutmuştu. İlk başta bir can kaybı olmaması dikkat çekerken 2 yaralı bilgisi içleri rahatlatmıştı. Yaralı bilgisinin ardından gelen şehit haberi tüm Türkiye'yi derinden etkilerken şehit Sedat Gezer'in çocuklarıyla görselleri bir kere daha görenleri üzdü. 

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Mersin Polis evi Şube Müdürlüğü Koruma Büro Amirliğinde görevli polis memuru Sedat Gezer'in, Mersin Tece Polis evi nizamiye noktasına yapılan saldırı sonucu ağır yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede gerekli tüm müdahalelerin yapılmasına rağmen hayatını kaybettiğini açıkladı. Şehit olan Sedat Gezer tüm Türkiye'yi derinden üzdü. 

MERSİN ŞEHİDİ SEDAT GEZER KİMDİR?

Geçtiğimiz gece Mersin'de düzenlene  saldırıda olay yerine gelen şüpheli bir kadın öncelikle güvenlik noktasına ateş açtı. Ardından başka bir kadın arkadaşıyla geri dönen şüpheliler uzun namlulu silahlarla yeniden ateş açarak Tece Polisevi Nizamiye Nöbet Kulübesini hedef aldı. Saldırganlardan birisinin çatışma sırasında yere düştüğü güvenlik kameralarına yansıyor. 

 Eşi Mersinli  olan ve 2 çocuk babası Şehit Sedat Gezer,  Niğde Uluağaç köyünden olduğu biliniyor. Babasını çok önce kaybettiği annesinin ise Selçuk Mahallesinde yaşadığı ortaya çıktı.