Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız? sorusuna yanıt: 6'lı Masa ne derse ona uyacağız

Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız? sorusuna yanıt: 6'lı Masa ne derse ona uyacağız
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş bir üniversitede öğrenciler ile görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme sırasında öğrencilerin sorularına cevap veren Yavaş kendisine sorulan 'cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız? sorusuna 'Altılı masa ne derse ona uyacağız' diyerek yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş bir üniversitede öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yavaş bir öğrencinin 'cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız' şeklinde yönelttiği soruya verdiği yanıt tüm salonu kahkahaya boğdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş öğrenciler ile buluşma gerçekleştirdi ve onların sorularını yanıtladı. Bir öğrencinin 'cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?' sorusuna önce 'Ben bu soruyu duymamak için hiç bir yere gitmiyorum.' şeklinde cevap verdi. Verdiği bu yanıt salondaki herkesi kahkalara boğdu. 

2023 yılındaki seçimlerde 6'lı masadan çıkacak olan cumhurbaşkanı adayı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Seçimler yaklaştıkça da 6'lı masa üyelerine her yerde bu tarz sorular soruluyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın da Cumhurbaşkanı adayı olma ihtimali üzerine öğrenciler ile birlikte katıldığı bir görüşmede sorulan soruya yanıt verdi.

CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MISINIZ?

Buluşma sırasında bir öğrenci Yavaş'a 'Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?' şeklinde soru yöneltti. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ise '6'lı masa ne derse onu yapacağız' diyerek yanıt verdi. Yavaş konuşmalarına  şöyle devam etti;

 "Şöyle, çocuklar sağ olun. Sizlerin teveccühü, güzel bakan güzel görürmüş ama bizi Ankara halkı Ankara için seçti ve hizmet etmemizi bekliyor. Bizden başka bir görev istenirse biliyorsunuz bu 6'lı masanın görevi. Biz ne derlerse ona uyacağız ama çok samimi olarak bir şey söyleyeceğim. Hem 6 milyonluk bir şehirde belediye başkanı olacaksınız, hem de korumasız, rahat bir şekilde halkın içerisinde gezebileceksiniz. Daha bundan büyük makam da sanmıyorum, bunu açık açık söyleyeyim." diyerek sorulan sorulara yanıt verdi.