Kurtlar Vadisi’nden acı haber geldi! Bedir hayatını kaybetti!

Kurtlar Vadisi’nden acı haber geldi! Bedir hayatını kaybetti!
Kurtlar Vadisi dizisi ile tanınan oyuncu Levent Güner’den acı haber geldi. Kurtlar Vadisi’nde rol alan oyuncu, oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkta yapıyordu.

Kurtlar Vadisi dizindeki Bedir karakterine hayat veren oyuncu Levent Güner geçirdiği kalp krizi nedeni ile hayatını kaybetti. Kurtlar Vadisi dizisi, yayınlandığı ilk bölümü ile büyük bir izleyici kitlesine sahip olmayı başarmıştı. İzleyiciler, dizide yer alan tüm karakterlere ayrı bir hayranlık duyuyordu. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Bedir’e hayat veren Levent Güner’in acı haberi ise, yakınları ve hayranlarını üzüntüye boğdu.

LEVENT GÜNER HAYATINI KAYBETTİ

Kurtlar Vadisi dizisinde iki sezon boyunca Bedir karakterine hayat veren oyuncu, geçirdiği kalp krizi nedeni ile hayatını kaybetti. Henüz 58 yaşında olan oyuncu Levent Güner’in ölüm haberini, usta oyuncu Zafer Algöz kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Zafer Algöz Twitter hesabında; ‘’Ani bir kalp kriziyle sevgili arkadaşımız Levent Güner de veda etmiş. Başımız sağ olsun.’’ paylaşımında bulundu.

LEVENT GÜNER’İN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Birçok kişi Levent Güner’i Kurtlar Vadisi’ndeki Bedir karakteri ile tanıdı. 1965 doğumlu olan Levent Güner, devlet tiyatrosu sanatçısıydı. İki sezon boyunca Kurtlar Vadisi dizi ile seyirci karşına çıkan Levent Güner, farklı birçok yapımda da rol aldı. Genç yaşta hayatını kaybeden Levent Güner’in ölüm sebebi, geçirdiği ani bir kalp krizi olarak açıklandı. Sevilen ve genç yaşta hayatını kaybeden Levent Güner’in Eski Bir Sevda adında da bir albümü bulunuyor. Levent Güner’in rol aldığı yapımlar ise; Mem u Zin, Böcek, Aylaklar, Dudaktan Kalbe, Amok Koşucusu, Acayip Hikayeler, Reaksiyon, Kaybolan Yıllar, Bu Sevda Bitmez ve Pilli Bebek olarak biliniyor.