İBB başkanı İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük sürpriz hediye

İBB başkanı İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük sürpriz hediye
Bugün gündeme düşen gelişmelere göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük sürpriz yapılacağı ifade edildi.

İBB başkanı İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük sürpriz hediye - Bugün gündeme düşen gelişmelere göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük sürpriz yapılacağı ifade edildi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Haliç kıyılarında yaptıracağı müze ile ilgili hediye verileceği iddia edilmişti. Odatv haberine göre Hürrem Elmasçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Haliç kıyısında kendisine müze yapmak adına çalışmalara başladı.

Elmasçı'nın haberine göre; Erdoğan'a ilk hediye Ekrem İmamoğlu'ndan olacağı ifade edildi ve sözlerine, “Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kullandığı makam aracını Ekrem İmamoğlu tamir ettirdi, yeniletti. Sanırım bu araç Mercedes idi. Kulağıma gelen fısıltılara göre İmamoğlu bu aracı sürpriz yaparak Erdoğan'a hediye etmek istiyor. Atatürk ve Menderes müzesinde makam araçları var. Sanırım Erdoğan müzesine bu hediye de konulacaktır” ekledi.

Kamu Gündemi'ni Twitter'dan takip etmek için tıklayın!