Her ne sebepten olursa olsun ehliyetini kaptırmış herkesi ilgilendiriyor!

Her ne sebepten olursa olsun ehliyetini kaptırmış herkesi ilgilendiriyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan belli cezalarla ilgili ehliyet affı geleceğini belirtmişti. Bugün TBMM’nden, her ne sebepten olursa olsun ehliyetini kaptırmış herkesi ilgilendiren açıklama geldi.

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ehliyet affı ile ilgili bir açıklama yaptı. Erdoğan, alkol, ölümlü kaza ve drift harici ehliyetine el konulanlara af geleceğinin müjdesini verdi.

Bugün, alkol dahil her ne sebepten olursa olsun ehliyetini kaptırmış herkesi ilgilendiren açıklama geldi. Konuya ilişkin Uşak Milletvekili Özkan Yalım şu açıklamalarda bulundu;

''Sayın Cumhurbaşkanına ve Ulaştırma Bakanına sesleniyorum: Bir ayı geçen süredir 1 milyonu aşan vatandaşımızın ehliyet sorunu olduğundan dolayı defalarca gündeme getirip Mecliste konuşma yaptım ehliyet affı çıkarılmasıyla alakalı ve sonunda Cumhurbaşkanı açıklama yaptı ehliyet affı olacağı yönünde ancak vatandaşımız puan affı değil...

Ölümlü kazalara karışmamış, her ne sebepten olursa olsun ehliyetini kaptırmış vatandaşlarımızın tamamını kapsayacak şekilde ehliyet affı çıkarılmasıyla alakalı teklifin detaylı bir şekilde, herkesi kapsayacak şekilde çıkarılmasını vatandaşlarımız adına talep ediyorum.'' dedi.