Hatay Valiliği: Cilvegözü'nde 1 Asker Şehit
Hatay Valiliği, Cilvegözü Piyade Hudut Karakolu’nda görevli Piyade Er Gökhan Çakır’ın Suriye tarafından açılan ateşle şehit olduğunu açıkladı.

ANKARA (ANKA) – Hatay Valiliği, Cilvegözü Piyade Hudut Karakolu’nda görevli Piyade Er Gökhan Çakır’ın Suriye tarafından açılan ateşle şehit olduğunu açıkladı.
“Bölgeye intikal eden karakol komutanı yanındaki görevli personele mevzi aldırarak bir er ile beraber bölgeyi taramak üzere devriye görevi icra ederken, bir el silah sesi duyulmuş ve 1994 doğumlu Piyade Er Gökhan Çakır yaralanmıştır. Ateş edilen bölgeye angajman kuralları çerçevesinde misli ile karşılık verilmiş, olay yerine çağırılan ambulans ile yaralı Gökhan Çakır Antakya Devlet Hastanesine sevk edilmiştir. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Piyade Er Gökhan Çakır, kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.” (ANKA)
(AYÇ/ORH)