Fatih Portakal "net" dedi altılı masanın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Fatih Portakal "net" dedi altılı masanın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı
Eski haber sunucusu ünlü gazeteci Fatih Portakal resmi Youtube kanalından yaptığı açıklama ile birlikte altılı masanın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

Fatih Portakal "net" dedi altılı masanın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı - Eski haber sunucusu ünlü gazeteci Fatih Portakal resmi Youtube kanalından yaptığı açıklama ile birlikte altılı masanın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

Türk siyasetinde uzun yıllardır aktif olarak gazetecilik mesleğini sürdüren Fatih Portakal, Ankara kulislerinde konuşulanları ve yapılan hareketler sonrası altılı masanın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Gündemde en fazla yer verilen isimler arasında olan Kemal Kılıçdaroğlu uzun süredir muhalefetin bir numaralı gündeminde yer alıyor.

İngiltere'ye geçtiğimiz haftalarda giden Kılıçdaroğlu sansür yasası sürecinde yaptığı ziyaret sonrası tepkileri toplamıştı. O süreçte yabancı yatırımcı görüşmelerini sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu sonrasında yurda dönmüş ve gelen tepkilere şeffaflıkla yanıt vermişti.

FATİH PORTAKAL "NET" DİYEREK KILIÇDAROĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Youtube programında konuşan Fatih Portakal, "Altılı masanın adayı net bir şekilde, Ankara'da kaldım ve o üç saatlik süreç bana yetti. Kemal Kılıçdaroğlu. Anlatılan adaya uyan vasıfların hepsi Kemal Kılıçdaroğlu'nda. Yani yaş olarak 73 yaşında ve bir de hayatında kazanırsa 80 yaşından sonra siyasete dönemeyecek. Meral Akşener zaten ben başbakan olmak istiyorum dedi. O da başbakan adayı gibi görünüyor. Aylardır Doğu ve Güney Doğu Anadolu'ya ziyaret yapan muhalefet var. HDP seçmeninin oy verebileceği bir insandan bahsediyorum. Altılı masanın adayı açıklıyorum. Eğer dışardan masanın dışından birisi olmazsa yüzde 99,9 Kılıçdaroğlu."

Kamu Gündemi'ni Twitter'dan takip etmek için tıklayın!