Etlik Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? Otobüs, metro ile Etlik Şehir Hastanesi'ne ulaşım

Etlik Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? Otobüs, metro ile Etlik Şehir Hastanesi'ne ulaşım
Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birisi olan Etlik Şehir Hastanesi 28 Eylül'de hizmet vermeye başlayacak. Vatandaşlar şimdiden hastaneye ulaşımın nasıl olacağını araştırmaya başladı. Etlik Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? Otobüs, metro ile Etlik Şehir Hastanesi'ne ulaşım

Etlik Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? Otobüs, metro ile Etlik Şehir Hastanesi'ne ulaşım - Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birisi olan Etlik Şehir Hastanesi 28 Eylül'de hizmet vermeye başlayacak. Vatandaşlar şimdiden hastaneye ulaşımın nasıl olacağını araştırmaya başladı. 

Ego Genel Müdürlüğü hastane ulaşımı için 2 adet yeni hat tahsisi gerçekleştirdiğini açıkladı. İşte o duyuru.

"Kuruluşumuz EGO Genel Müdürlüğünce, 28 Eylül 2022 Çarşamba günü hizmete girecek olan Etlik Şehir Hastanesi'ne vatandaşlarımızın rahat bir şekilde ulaşımlarının sağlanabilmesi amacıyla 2 adet yeni hat tahsisi gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda:

206 İvedik Metro-Etlik Şehir Hastanesi hat numaralı güzergahımızda 43 adet,
409 Dışkapı-Etlik Şehir Hastanesi-Akköprü hat numaralı güzergahlarımızda 60 adet olmak
üzere İvedik, Dışkapı ve Akköprü Metro istasyonlarına entegre 103 adet ring servisiyle, 28 Eylül 2022 tarihinden itibaren hizmet verilmeye başlanılacaktır.

Araçlarımızın hareket saatleri, güzergah ve durak bilgileri "ego gov tr" kurumsal web sitemizde mevcut bulunan şehir içi ulaşım web bilgi sistemi ile EGO CEP'TE uygulamasında güncel olarak yayımlanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Ego Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru sonrasında ise vatandaşlar hastaneye ulaşımı nasıl sağlayacaklarını araştırıyor.

ETLİK ŞEHİR HASTANESİNE HANGİ OTOBÜS GİDİYOR?

EGO tarafından yapılan açıklamada; 206 İvedik Metro Etlik Şehir Hastanesi, 409 Dışkapı Etlik Şehir Hastanesi Akköprü ve ring servisleri ile otobüs ulaşımının sağlanacağını duyurdu.

ETLİK ŞEHİR HASTANESİNE GİTMEK İÇİN HANGİ METRO DURAĞINDA İNMEM GEREKİYOR?

Etlik Şehir Hastanesi'ne gidebilmek için İvedik, Dışkapı ve Akköprü metro duraklarından ring ile gidiş sağlanabilecek.