Elon Musk Twitter'ın eşyalarını satışa çıkardı! Sandalye, masa, heykel... Sadece Twitter logosu 100 bin dolara satıldı!

Elon Musk Twitter'ın eşyalarını satışa çıkardı! Sandalye, masa, heykel... Sadece Twitter logosu 100 bin dolara satıldı!
Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından gündemde tartışma yaratan hamleleri devam ediyor. Twitter genel merkezinde bulunan ofis eşyalarını satışa çıkardı. Sadece Twitter logosu 100 bin dolara satıldı…

Geçtiğimiz aylarda Twitter’ı satın alan Elon Musk, köklü değişimler yapacağına dair açıklamalarda bulunmuştu. Twitter genel merkezinde bulunan ofis eşyalarını satışa çıkaran Elon Musk, bu satışlar kapsamında Twitter logosunu 100 bin dolara satmayı başarmıştı.

Twitter’ın San Francisco genel merkezindeki yüzlerce kurumsal ofis varlığı, özel bir şirket tarafından açık artırmaya çıkarıldı. Sandalyeden masalara, heykelden diğer ofis mobilyalarına kadar birçok eşya satışa çıkarıldı.

TWİTTER’IN OFİS EŞYALARI SATIŞA ÇIKARILDI!

San Francisco’dak Twitter genel merkezinin ofis eşyaları satışa çıkarıldı. Aralarında sandalyeler, masalar, kuş heykelleri ve dev bir ‘’@’’ işaretinin de olduğu ofis mobilyaları geçtiğimiz günlerde açık artırma ile satışa sunuldu.

Çevrimiçi düzenlenen müzayedede teklifler tüm kalemler için 25 ila 50 bin dolar arasında değişiyor. Twitter logosu için başta 12 bin dolar teklif edildi. Twitter logosunun satış fiyatı ise dikkat çekti.

100 BİN DOLARA SATILDI!

Twitter’ın meşhur logosu yüksek bir fiyata alıcı buldu. Yaklaşık 1,5 metrelik heykel, açık artırmada 100 bin dolara satıldı. Bazı kullanıcıların yorumları ise dikkat çekti. Faturaları ödemek için şirket mobilyalarını satmaya giriştiği iddia ediliyor. Twitter’ın ofis eşyalarına karşı ilgi ise oldukça yoğun.

İDDİALARA YANIT GELDİ!

Heritage temsilcisi Nick Dove tarafından yapılan açıklamada söz konusu müzayedenin mali durumlarla bir ilgisi olmadığının altını çizdi. 44 milyar dolara satın alındığını ifade eden Dove, birkaç sandalye, masa ve bilgisayar satıldığını, bu ürünlerin satış bedelini ödeyeceğini düşünmenin saçmalık olduğunu ifade etti.