Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Metro Hattı Açılış Töreninde dikkat çekici açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Metro Hattı Açılış Töreninde dikkat çekici açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün gerçekleşen Metro Hattı açılış töreninde son derece önemli açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hattı Açılış Töreni'nde gündeme damga vuran açıklamalar yaptı. Açılışı gerçekleştirilen Metro hattı için isim vermeden açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazıları bizim yaptığımız raylı sistemleri sahiplenmeye çalışıyor." şeklinde konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalardan önemli başlıklar...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AÇILIŞ TÖRENİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR! 

Metro istasyonunun açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine yeni hat için bilgi vererek şu sözler ile açılışı gerçekleştirdi; 

"Yeni Metro hattının hayırlı olmasını diliyorum. Uzunluğu 7.4 km olan 4 istasyonlu bu metro hattı Sabiha Gökçen'i Pendik'e, Anadolu Adliyesi'ne, Kadıköy'e bağlamaktadır. Sabiha Gökçen'e Pendik'ten 10, Kartal'dan 12 dakikada, Kadıköy'den 50 dakikada ulaşmak mümkün hale gelmiştir. Önümüzdeki aylarda bu hattı İstanbul Havalimanı'na kadar ulaştıracağız."

BAZILARI BİZİM YAPTIĞIMIZ RAYLI SİSTEMLERİ SAHİPLENMEYE ÇALIŞIYORLAR! 

İsim vermeden yaptığı açıklamalarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda;

''Bazıları bizim yaptığımız raylı sistemleri sahiplenmeye çalışıyorlar. Bunların kim olduğunu biliyorsunuz değil mi? Az önce buraya geldik. Yerin altında 32 metre ve raylı sistemle geldik. Ama hiç gürültü şu bu yok. 6 dakikada bindiğimiz yerden buradayız. İşte bunun adı yol medeniyettir. Raylı sistem medeniyettir. Bu moderniteye benim vatandaşım layıktır. 

Muhalefet başlamış metro hatlarına hafriyat dökerken biz bakanlıklarımız vasıtasıyla vatandaşlarımızı raylı sistemlere kavuşturmaya devam ediyoruz. 

Belediye başkanlığım döneminden bugüne, her zaman insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışla hizmet getirdik. Gerek şahsımın, gerek Kadir Bey'in başkanlığında bu yola devam ettik. 39 kardeşimiz Ümraniye'de çöp yığınları altında hayatını kaybetti. Belediyenin başında CHP vardı. CHP demek çöp demektir, CHP demek çamur demektir. Sel oluyor, İstanbul'un belediye başkanı nerede? Bodrum'da. Ama Erdoğan'ın bakanları nerede? vakaların olduğu yerde. Eli İstanbul'da gözü başka yerde olanların eksiğini biz tamamlıyoruz." ifadeleri yer aldı. 

Açılan yeni metro hattından önemli açıklamalar gelmeye devam ettikçe aktaracağız...