Bu sefer de HDP'li sanıp ülkücü dövdüler
Antalya'da gece HDP il binasına saldıran MHP'li grup, HDP'li zannettiği bir kişiyi linç etmeye çalıştı ancak kişi, MHP'li çıktı.

Muratpaşa İlçesi'ne bağlı Yüksekalan Mahallesi'nde bulunan saat HDP İl Başkanlığı binasının çevresinde yaşanan olayda, Kapalı Yol'da toplanıp HDP İl Başkanlığı binasına saldırarak, camlarını kıran yaklaşık 200 kişilik grup ile polis arasında uzun süre kovalamaca yaşandı.
MHP'LİLER HDP'Lİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİKLERİ KİŞİYİ DÖVDÜ
Bozkurt işaretleri yapıp ''Dişe diş, kana kan, intikam intikam'' sloganları atan grup, İl Başkanlığı binasının çevresinde HDP'li olduğu belirtilen kişilere saldırdı. Bu sırada Antalya'da mevsimlik işçi olarak çalışan bir kişi sırtından bıçaklandı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.
"BEN DE MHP'CİYİM NEDEN BENİ DÖVDÜNÜZ?"
Bu sırada genç, sivil polise ''Abi ben Burdurluyum, beni neden dövüyorlar anlamadım'' dedi. Sivil polis memuru, gencin kimliğini eline alıp, öfkeli kalabalığa doğru göstererek, ''Adam Burdur Bucaklı, yaptığınız iş mi şimdi, hiç mi kafanız çalışmıyor'' diye bağırdı. Dayak diyen genç de polisin bu uyarısı üzerine kalabalığa, ''Ben de MHP'liyim, neden beni dövdünüz?'' diye seslendi. Polis, öfkeli kalabalığı dağıttıktan sonra, gence kimliğini verdi. Dayak yiyen genç, öfkeli kalabalıktan şikayetçi olacağını söyledi.
Kaynak: medyahaber
