7,4 şiddetindeki deprem sonrası bir deprem daha! AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu: İşte depremin ayrıntıları

7,4 şiddetindeki deprem sonrası bir deprem daha! AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu: İşte depremin ayrıntıları
Bilindiği gibi Kahramanmaraş'ta 7,4 şiddetinde deprem oldu. Bu depremde onlar insan ölürken yüzlerce de yaralı olduğu bildirildi. Bunun ardından yeni bir deprem haberi daha geldi.

Türkiye bu sabah saatlerinde Kahramanmaraş’tan gelen acı habere uyandı. Saat 04.17 civarında meydana gelen 7,4 şiddetindeki deprem çok sayıda ilde hissedilirken depremin ardından bir deprem de Marmara'da oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından depremin ayrıntıları paylaşıldı.

DEPREM OLDU

Kandilli Rasathanesi yaptığı son açıklamasında Balıkesir Gönen bölgesinde bir deprem olduğunu duyurdu. Kandilli depremin 4,1 olduğunu belirtse de AFAD tarafından depremin şiddeti 4,6 olarak açıklandı.

7,4 şiddetindeki deprem Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana geldi. Bunun dışında deprem Gaziantep, Hatay, Malatya, Adana ve Diyarbakır gibi pek çok ilde hissedilirken depremin derinliği 7 km olarak açıklanırken, son olarak Balıkesir bölgesinde de bir deprem meydana geldiği ifade edildi.

OLUMSUZLUK YAŞANMADI 

Kandilli Rasathanesi yaptığı açıklamasında depremin merkez üssünün Balıkesir Gönen bölgesinde olduğunu belirtti. Büyüklüğünü 4,1 olarak açıklanırken, derinliğin 13,1 km olduğu belirtildi. Balıkesir Valisi Hasan Işıldak sosyal medyadan yaptığı açıklamasında meydana gelen deprem sonrasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını ifade etti.