3 Yaşındaki kızı önce öldürüldü sonra buzdolabına konuldu! Anne Melisa kızının öldüğünü biliyor muydu? Müge Anlı o soruyu sordu!

3 Yaşındaki kızı önce öldürüldü sonra buzdolabına konuldu! Anne Melisa kızının öldüğünü biliyor muydu? Müge Anlı o soruyu sordu!
TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son yaşananlar izleyenlerin kanını dondurdu. 3 Yaşındaki Lina önce öldürüldü sonra buzdolabına konuldu. Müge Anlı anne Melisa'ya o soruyu sordu!

10 Yılı aşkın süredir TV ekranlarında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan olaylar izleyenlerin kanını dondurdu. Fuhuşa zorlandığını iddia eden bir annenin evlatlarını göremediği gerekçesiyle Müge Anlı ve ekibinden yardım istemesi üzerine gerçekler ortaya çıkarken genç annenin hikayesi tüm Türkiye'yi üzdü. 

Eşinde ayrılıktan sonra ortaokul arkadaşının yanına taşınan ve burada iki küçük kızıyla birlikte yaşamaya başlayan 23 yaşındaki Melissa ortaokul arkadaşının sevgilisi tarafından fuhuşa zorlandı. Kızlarını görebilmesi için fuhuşa zorlanan anne Melissa 6 ay boyunca iki kızından da haber alamayınca eski eşi ile birlikte Müge Anlı stüdyosuna geldi. 

Müge Anlı'da Kan Donduran Olay!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Ser programına katılan Müge Anlı'ya katılan çaresiz anne Melissa kızlarını 6 aydır göremediğini dile getirdi. 1,5 ve 3 yaşında iki kızı olan Melissa her iki kızının da bulunmasını beklerken hem sevindirici hem de oldukça üzücü bir haber aldı. Müge Anlı'dan yardım isteyen ve eski eşi Abdurrahman ile birlikte programa katılan Melissa'nın küçük kızı bulundu. 

Küçük kızı Naime bulunurken Naime'nin ablası Lina Nazlı Erbay'ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Küçük kıza önce işkence edildiği ve ardından öldürülerek derin dondurucuya koyulduğu öğrenildi. Tüm ortaya çıkan bu olayların ardından Müge Anlı anne Melissa'ya o kritik soruyu sordu.

'Çocuğunun öldürülüğünü biliyor muydun?'

Müge Anlı acılı anne Melissa'ya 'anne-baba yayın sonrası haberi aldı. Melissa sana sorum var. Çocuğun fotoğrafı gösterildiğinde hiçbir tepkin yok. Melissa sen bu çocuğun öldürüldüğünü biliyor muydun?' sorusunu yöneltti. Anne Melissa 'Hayır çocuğumun öldürüldüğünü bilsem nasıl durabilirim?' yanıtını verdi. Anne Melissa'nın ardından sözlerine devam eden Müge Anlı 'Bence sen çocuğunun öldürüldüğünü tahmin ettiğin için zaten babasını aradın ve buraya geldin. Sende gerçekleri anlat. Bana hiç normal gelmedi dün. Çünkü kendim de bulundu bulunmadı anını yaşayamadım sizin tepkisizliğinizden. Bir çocuk gösteriyorum size bakanlar diyor ki ' sizin çocuğunuz' siz de diyorsunuz ki 'bizim değil'. Herkes diyor gözü aynı, çenesi aynı. Siz diyorsunuz hayır.' dedi. 

Genç kadın 'hep soruyordum iyi diyorlardı' yanıtını verse de genç anne Melissa'nın cevapları hem TV izleyicilerinde hem de sosyal medyada 'sorumsuzluk' olarak görüldü.