1,5 Milyonu aşkın staj ve çırak mağdurları Ankara'da toplanacak!

1,5 Milyonu aşkın staj ve çırak mağdurları Ankara'da toplanacak!
Milyonları ilgilendiren staj ve çıraklık mağduriyeti ile ilgili toplanma gerçekleşecek. Basın açıklamasının ardından yürüyüş yapacak olan staj ve çıraklık mağdurları için açıklama yapıldı.

Türkiye gündeminde yer alan konulardan birisi de EYT olurken özellikle de staj ve çıraklık konusuyla ilgili son dakika açıklamaları yakından merak ediliyor. Staj ve çıraklık mağdurları Ankara'da toplanmaya hazırlanıyor. Yapılacak basın açıklaması şimdiden merak ediliyor. 

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren EYT'de son zamanlara yaklaşılırken staj ve çıraklık mağdurları mağduriyetlerini dile getirmeye devam ediyor. Aralık sonunda son düzenlemeleri yapılacak olan EYT kapsamında milyonlarca kişi yeni yılın ilk ayı emeklilik hayaline kavuşabilecek. 

MİLYONLAR BİR ARAYA GELECEK!

EYT ile ilgili açıklamalar yakından takip edilmeye devam ederken staj ve çıraklık mağdurları mağduriyetlerini dile getirmeye devam ediyor. Ankara'da toplanacak olan staj ve çıraklık mağdurları tarafından yapılacak basın açıklaması dikkat çekerken birçok kişi Ankara'da toplanmaya hazırlanıyor. 

Milyonlarca kişinin ortak hayali emeklilik olurken Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ı yakından ilgilendiren karar verilmiş ve 2023 yılının Ocak ayında milyonların emekli olacağı duyurusu yapılmıştı. Detaylar her geçen gün daha çok merak edilmeye devam ederken EYT kapsamında alınacak kararlar araştırılmaya devam ediyor. 

STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARI TOPLANIYOR!

Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşları yakından ilgilendiren EYT kapsamında yapılan açıklamalar dikkat çekerken staj ve çıraklık mağdurları aynı yerde toplanacak. Ankara'da 1,5 milyon kişiyi ilgilendiren toplanmanın ardından basın açıklaması yapılacak. 

Milyonları ilgilendiren staj ve çıraklık mağduriyeti ile ilgili toplanma Ankara'da gerçekleşirken konuyla ilgili açıklamada Staj Mağdurları Derneği Yönetimi Başkanı Ferhat Salman tarafından şu ifadelere yer verildi;

 

dava arkadaşlarım. 11 aralık 2022 pazar günü saat 10.00 anıtkabir ziyareti takibinde saat 12.00'de Ankara da ulus Atatürk heykelinde geniş katılımlı bir basın açıklaması yapacağız. Sizlerden sağlam bir katılım bekliyoruz. Zira bu basın açıklamasından çok kısa bir süre sonra miting yapacağız. Unutmayın ne kadar kalabalık olursak o kadar ses getireceğiz 

Gündeme dair her şey için kamugundemi.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız.