TEB'den uygun ikinci el araç fırsatı duyuruldu! 2014 model araçlar 93 bin TL'ye alıcısını buluyor

TEB'den uygun ikinci el araç fırsatı duyuruldu! 2014 model araçlar 93 bin TL'ye alıcısını buluyor
TEB tarafından sunulan ikinci el araç kampanyasıyla birlikte birçok vatandaş araba sahibi olabiliyor. İşte TEB tarafından sunulan 60 bin TL'den 140 bin TL'ye kadar orta sınıf ikinci el araçlar..

Günümüzde araç piyasasındaki fiyatların yükselişi dur durak bilmiyor. Eylül ayının başında yapılan yeni zamlarla birlikte ilk defa araba almak isteyen kişiler için koşullar zorlanmaya başlandı. İkinci el araç sahibi olmak isteyen ilan sitelerinden araba almak istese de fiyatların her geçen gün artması sonrasında vazgeçiyor. 

İkinci araç almak isteyenlerin ilk olarak baktığı platform ilan siteleri oluyor. Bu siteler üzerinden satışa koyulan araçlar günümüzde sıfır araç fiyatlarının üzerine çıkmaya başladı. Fiyatların bu derecede çıkmasının bir diğer nedeni de pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte araç tedarikinin az olması olarak görülüyor. Otomobilde çip krizinin yaşanmasıyla birlikte araç üretimini hızlı şekilde sürdüremeyen firmalar satış fiyatlarında artışa gitmişti.

TEB'den 60 bin TL'den 130 bin TL'ye Kadar İkinci El Araba Fırsatı

Bankalar tarafından sunulan araba kredisi müşterilere sunulurken otomobillere banka lehine araç rehin tesisi konulmakta. Konulan bu anlaşmayla birlikte müşterilerin borcunu ödeyememesi halinde otomobiller banka tarafına geçiyor. Bankalar bu araçları uygun fiyatlar üzerinden satışa çıkartarak kişinin borcunun kapanmasını sağlıyor.

TEB bankası kişilerden aldığı bu araçları açık arttırmaya çıkararak uygun fiyatlardan müşterilere sunuyor. Yakın zamanda çıkartılan uygun fiyatlı ikinci el araç listesinde 2014 model araçlar 60 bin TL'den alıcısını bulacak.

Ankara, İstanbul ve Adana'dan Verilecek

TEB tarafından kullanıcılara sunulan araç markaları Dacia, Kia ve Fiat'tan oluşuyor. Araç fiyatları modellerine göre değişkenlik gösterse de 60 bin TL ile 136 bin TL arasında değişiyor. İkinci el araç piyasasının yükselmesiyle birlikte vatandaşlar bu fırsat arabalarını kaçırmak istemezken başvuruların nereden yapılacağını merak etmeye başladı.

İkinci el araç almak isteyen kişilere fırsatını sunan Türkiye Ekonomi Bankası, açık arttırmayla birlikte araçların satışını gerçekleştirecek. Detaylı bilgi için TEB'in resmi internet sitesine girerek araç ihalesinin ne zaman ve nereden gerçekleşeceğini öğrenebilirsiniz.