TC kimlik sonu çift olanlara başvurmaları durumunda İş Bankası 10 bin TL faizsiz nakit ödeyecek!

TC kimlik sonu çift olanlara başvurmaları durumunda İş Bankası 10 bin TL faizsiz nakit ödeyecek!
İş Bankası İşCep müşterilerine özel 10.000 TL'ye kadar Faizsiz ve Taksitli Nakit Avans kampanyasını duyurdu. Kredi detayları ve başvuru sürecine dair bilgiler haberimizde..

TC kimlik sonu çift olanlara başvurmaları durumunda İş Bankası 10 bin TL faizsiz nakit ödeyecek! Acil nakit ihtiyacına faizsiz çözüm arayanlara İş Bankası 10.000 TL'ye kadar Taksitli Nakit Avans kampanyasını duyurdu. Paylaşılan kampanya içerisinde sunulan faydadan yararlanmak isteyenlerin uygulama üzerinden online başvuru yapması yeterli oluyor. Dijital bankacılık uygulaması ile şubeye gitmeden şartsız ve kefilsiz Faizsiz Taksitli Nakit Avans kazanılabilir.

10 BİN TL FAİZSİZ NAKİT AVANS KAMPANYASINA NASIL KATILINIR?

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin yıl sonuna kadar İşCep müşterisi olması gerekiyor. “İş Bankası müşterisi olma” adımlarını tamamlayarak onay alanlar banka hesabı açıldıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunması gerekiyor. Başvurusu onaylananlar 2 iş günü içerisinde Taksitli Nakit Avans kampanyasına katılabiliyor.

10 BİN TL FAİZSİZ NAKİT AVANS BAŞVURUSU DETAYLARI NELERDİR?

İş Bankası'nın sunduğu Faizsiz Nakit Avans kampanyası 5 aylık vade süreleri ile aylık taksitlerle geri ödenebiliyor. Her kampanya her müşteri için yalnızca bir kez geçerli oluyor. Alt limit tutarı 300 TL olmak üzere en fazla 10.000 TL talep edilebiliyor.

10 BİN TL FAİZSİZ NAKİT AVANS KAMPANYASINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Bankanın verdiği limit dışında daha yüksek bir tutar talep edildiğinde kampanya kapsamından çıkıyor. Bankanın sunduğu faiz oranı üzerinden Taksitli Nakit Avans kullanılmaya başlanıyor. Kredi kartı başvurusu yapıldıktan sonra başvuru onayı alanlar 7 gün içerisinde kredi kartını açıp şifre belirleyerek kullanılabilir hale getirmelidir. Ardından kampanyadan bir yıl boyunca yararlanma süresi başlar.

10 BİN TL FAİZSİZ NAKİT AVANS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İş Bankası Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından İş Bankası ticari kredi kartı sahipleri ile İş Bankası bireysel kredi kartı sahipleri yararlanabiliyor. Kampanyaya başvurabilmek için İşCep uygulaması cep telefonuna indirilerek “Müşteri olmak istiyorum” seçeneğine tıklanır. Başvuru formu doldurulduktan sonraki aşamada görüntülü görüşme yolu ile hesap açma süreci tamamlanır. İş Bankasının İş Ceplilere özel sunduğu 10.000 TL faizsiz ve Taksitli Nakit Avans kampanyası üzerinde kampanyayı değiştirme hakkını saklı tutar.