T.C Kimlik numarasının son rakamı 0, 2, 4, 6, 8 olanlara ödeme yapılıyor!

T.C Kimlik numarasının son rakamı 0, 2, 4, 6, 8 olanlara ödeme yapılıyor!
Bankaların kimlik numaraları üzerinden 30 ile 100 bin lira arasında ödeme yaptığı kampanya detayları ortaya çıktı. Kimlik numaralarının son rakamına göre ödeme alabileceklerini öğrenen vatandaşların merak ettiklerini haberimize ekledik.

Kamu bankalarının yanı sıra özel bankaların da müşterilerine sunduğu kampanya teklifleri dikkat çekiyor. Son olarak T.C kimlik numarası üzerinden vatandaşlara ihtiyaç kredisi imkanı sunan Denizbank ve Akbank kampanya detaylarını paylaştı. Düşük faiz oranı ile kredi imkanı sunan özel bankalar müşterilerine, başvurularda da kolaylık sundu.  

DENİZBANK DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ İMKANI 

Denizbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, kimlik numarası üzerinden düşük faiz oranlarıyla birlikte kredi almak isteyen tüm vatandaşlara 'Cebimde Kredi' adı altında sunulan kampanya kredisiyle birlikte aynı gün içinde sonuç verilmektedir. Kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 32 80 numarasına gönderebilir, Denizbank üzerinden kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

DENİZBANK KREDİ KAMPANYALARI İÇİN TIKLAYINIZ

AKBANK DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ İMKANI 

Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, kredi başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara 'Akbank Direkt' uygulaması üzerinden kredi ödemesi gerçekleştireceğini açıkladı. Akbank müşterisi olan vatandaşlara Akbank Direkt uygulamasına giriş yaparak buradan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir. Akbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, kredi başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşların 3 ay ertelemeli kredi ödemesi alabileceği aktarıldı. 

AKBANK KREDİ KAMPANYALARI İÇİN TIKLAYINIZ