Tarım Kredi'de indirime giren ürünler listelendi! İndirim tarihleri belli oldu! Tarım Kredi ürünleri ne zaman indirime girecek?

Tarım Kredi'de indirime giren ürünler listelendi! İndirim tarihleri belli oldu! Tarım Kredi ürünleri ne zaman indirime girecek?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile birlikte Tarım Kredi'de indirime girecek olan ürünler belli oldu. İşte indirime girecek olan ürünler ve indirim tarihi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan başta büyükbaş hayvan eti olmak üzere pek çok ürüne indirim yapılması gerektiği konusunda talimatta bulunmuştu. Bu talimat ile birlikte vatandaşlar da hangi ürünlerin indirime gireceği ve bu indirimlerin ne zamandan itibaren geçerli olacağı konusunda merak ettiklerini sosyal medyadan ve internetten paylaşmaya başlamıştı. 

Durum bu şekilde olunca da ilk olarak indirime giren ürünlerin listesi belirlendi. Yaklaşık olarak 30 - 40 kadar ürünün indirime gireceği belirlenirken, pek çok vatandaş da bu durumdan memnun olduklarını belli ederken son dönemde artan fiyatların yanı sıra alım gücünün de düşmesi herkesi zorlamıştı. Vatandaşlar evlerine çoğu zaman istedikleri ürünleri alamadıklarını dile getirirken Tarım Kredi'de indirime giren ürünleri de oldukça merak etmeye başladı. 

TARIM KREDİ'DE İNDİRİME GİREN ÜRÜNLER 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından merak edilen ürünlerin listesi tam olarak net olmamak ile birlikte şu şekilde verildi; "Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçeği yağı, zeytinyağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi." 

İNDİRİM NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Bu ürünlerin yanı sıra başlaması gereken bu ürünlerin ne zaman indirimli fiyatlar ile satışa sunulacağı da merak konusu haline geldi. Yaklaşık olarak 1400 marketlerinde indirimli fiyatlardan satılacak olan gıda ürünlerinin verilen talimatlar doğrultusunda indirimli olarak satışlarının yapılabilmesi için çalışmaların başlatıldığı öğrenildi. 

Yapılan bu çalışmalar ile birlikte indirimli ürünlerinin satışlarının Pazartesi gününden itibaren satışa sunulacağı açıklandı.