PTT'de promosyon hazırlığı başladı! O tarihe dikkat devasa artış yaşanması bekleniyor

PTT'de promosyon hazırlığı başladı! O tarihe dikkat devasa artış yaşanması bekleniyor
Türkiye'de promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişmeler duyurulmaya devam ediliyor. Buna göre ise devlet bankaları arasında yer alan PTT'den promosyonda sıcak gelişmeler gündeme yansıdı. PTT'de promosyon hazırlığı başladı! O tarihe dikkat devasa artış yaşanması bekleniyor

PTT'de promosyon hazırlığı başladı! O tarihe dikkat devasa artış yaşanması bekleniyor - Türkiye'de promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişmeler duyurulmaya devam ediliyor. Buna göre ise devlet bankaları arasında yer alan PTT'den promosyonda sıcak gelişmeler gündeme yansıdı. 14 milyonu aşkın emeklinin gündeminde yer alan promosyon rakamlarında devasa artış yaşanması beklenmekte. Emekliler için promosyon hazırlıklarında yeni dönemece girilirken bu süreçte ise tarih netleşti. Bu doğrultuda detaylar ve daha fazlası Kamu Gündemi adresinde yer edinmeye devam ediyor.

Devlet bankaları SGK ile yaptıkları anlaşmalar çerçevesinde promosyon anlaşması 2023'ün Şubat - Mart aylarında sona erecek. Buna göre ise 2020 yılından başlayarak 2023 yılına kadar devam eden promosyon ödemeleri yeni yıl ile birlikte yenilenecek. Bu doğrultuda birçok özel banka promosyonda rakamları arttırmaya devam ederken kamu bankaları ise halen 750 TL ödemelerine devam ediyor. Bu doğrultuda emekliler ise devlet bankalarından gelecek güzel haberleri bekliyor.

PTT EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ

PTT'nin bankacılık işlemlerini yürüten anlaşmalı bankalardan birisi olan Aktifbank emeklilere verilen promosyon rakamları şu şekilde:

  • 1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,
  • 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,
  • 2500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL 

Devlet bankalarında ki promosyon rakamları diğerleri ile aynı ölçekte devam ederken emekliler ise merakla o tarihi bekliyor. Peki artış hangi tarihte yaşanacak?

GÖZLER 28 EKİM'E ÇEVRİLDİ

İktidar partisi kanadında Ekim ayının son haftasında yapılacak olan tören ile birlikte birçok alanda yapılandırma, af, düzenleme açıklanacak. Gündemin bir numaralı konuları arasında şüphesiz emeklilere ödenen promosyon konusu olacak. Milyonlarca emekli kefil, kredi gibi işlemler dolayısıyla kamu bankalarından maaşlarını taşıyamamıştı.

Maaş taşıyamayan emekliler devlet bankalarının promosyon rakamlarının artmasını beklerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından o tarihte müjdelerin verilmesi bekleniyor. Verilecek müjdeler ile birlikte maaşını taşıyamayan veya taşımayan milyonlarca emekli yüksek promosyon ödemelerinden faydalanabilecek.

Yapılacak açıklama ile birlikte emeklilere 3 yıllığına ödenecek olan promosyon rakamlarının 15 bin TL'yi geçmesi bekleniyor. 

kamugundemi.com ANKARA