Piyasada büyük bir deprem bekleniyor! Selçuk Geçer fiyatların çakılacağını söyledi

Piyasada büyük bir deprem bekleniyor! Selçuk Geçer fiyatların çakılacağını söyledi
Dolar fiyatlarında ki son durum tüm vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolardaki hareketlilik devam ederken altın yatırımcıları ne yapacağını şaşırdı. Dolar kuru ile alakalı tahminler ünlü ekonomist Selçuk Geçer den geldi. İşte Selçuk Geçer'in açıklamaları haberimizin devamında...

Dolar kuru tahminleri ile ünlü olan ekonomist Selçuk Geçer tüm fiyatlar çakılacak dedi. Geçer dolar, ev, araba ve altın fiyatları ile ilgili tahminlerini açıklarken o tarih için uyarıda bulundu. İşte tüm detaylar. 

Selçuk Geçer'den son dakika açıklaması

Dolar ve altın kurundaki hareketlilik yatırımcıları bir hayli tedirgin etti. Hangi yatırım aracının daha güvenli olduğunu araştırmaya başlayan yatırımcıların aklı bir hayli karıştı. Dolar kuru ile alakalı yaptığı tahminler ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ve diğer yatırım araçları ile alakalı tahminleri ile yine dikkatleri çekti. Kimse bunu beklemiyor diyen Geçer piyasalar altüst olacak diyerek ekledi. Dolar kurunda yaşanan yükselişin devam edeceğini dile getiren Geçer şu ifadeleri kullandı, "İhracatımız her geçen gün biraz daha daralmaya devam etmekte. Önümüzdeki günlerde dış ticaret açığının artacak dolaysıyla da dolara olan ihtiyaç daha çok artacak buda dolar kıtlığı oluşacağına ve dolarda büyük bir kırılma İle karşı karşıya olunacağını göstermekte." diyerek yatırımcıları uyardı.

Selçuk Geçer fiyatlar çakılacak dedi

Piyasalarda yaşanan son durumlar sebebiyle doların yükselişi geçeceğini dile getiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, "Kıtlaşan dolar kuru hem piyasada hem ekranda sert bir şekilde gitmesine sebep olacak. Kurun yükselişe geçmesi  enflasyonun yükselmesine ve işsizlik furyasını beraberinde getirmiş olacak. Vatandaşlar zor dönemlerden geçerken bankacılık sektörü karını katlayacak. Bu durumda da en çok vatandaş kaybetmiş olacak" diyerek vatandaşı uyardı. Sözlerine şu şekilde devam etti. "Dolarda yüzde 100 hareketin yaşanacak. Bu durum ise kaçınılmaz" dedi. Ayrıca hükümetin araçlardaki fiyat yükselişinin önüne geçmek adına getirdiği 6+6 kuralı sonrası açıklamalarda bulundu ünlü ekonomist Selçuk Geçer, küresel çapta yaşanan üretim sorunlarının da hesaba katılması gerektiğini bilmeniz gerekir dedi.