O belediyeden üniversite öğrencilerine burs fırsatı! Başvuru detaylarını ve tarihini kaçırmayın

O belediyeden üniversite öğrencilerine burs fırsatı! Başvuru detaylarını ve tarihini kaçırmayın
Üniversite öğrencilerine belediyeler tarafından burs verileceği açıklandı. Burs için başvurular da başladı. Elini çabuk tutan öğrencilerimiz bu nakit para desteğinden faydalanabilecek. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

Üniversite öğrencilerini sevindirecek haber sonunda belediyeler tarafından geldi. Belediyeye başvuru yapan üniversite öğrencilerine burs vereceklerini açıkladılar. İşte tüm detaylar. 

Üniversite öğrencilerini sevindiren haber geldi

Üniversite öğrencilerinin finalleri biterken burs ödemeleri hakkında da yapmış oldukları araştırmalar son gaz devam ediyor. İlk dönemin sonuna geldiğimiz şu aylarda yeni dönem başlamadan burs elde edebilmek için araştırmalarına cevap belediyelerden geldi. Tarsus belediyesi bu konu hakkında açıklama yaparak öğrencileri sevindirdi. Başvuru yapmayan öğrenciler bu haberi duyunca çok üzülecek. Üniversitede eğitim görmekte olan öğrencilerin daha rahat şartlarda öğrenim görebilmeleri için başvurularını başlattığını açıkladı. Belirtilen şartları taşıyan öğrencilere burs ödemeleri yapılacak. Burs başvuruları için gerekli olan şartlar şu şekilde oldu. 

  • Öğrenim gören öğrencinin Tarsus’ta ailesinin yaşıyor olması gerekmektedir. 
  • 2022-2023 senesi içerisinde eğitim öğretime kayıt yaptırmış olması gerekiyor. 

2022-2023 eğitim öğretim yılında tam burslu olarak vakıf üniversitelerine kayıtlı olan öğrenciler burs ödemelerinden faydalanabilecek. Peki, burs başvuruları ne zaman başlıyor? Öğrenciler bu burstan ne zaman yararlanacak? 

Burs başvuruları ne zaman başlıyor, başladı mı? 

Tarsus belediyesi tarafından açıklanmış olan burs başvuruları 16 Ocak 2023 pazartesi günü başlamış. Burs ödemelerine başvurusunu yapmış olan öğrenciler için son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 cuma günü sona eriyor. Yapılmış olan burs başvuruları hakkında detaylı bir şekilde bilgi almak isteyen ve başvuru yapacak olan vatandaşlarımız Tarsus Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden gerekli olan bilgileri öğrenebilirsiniz. Bu burs başvuruları birçok öğrencimize nakit destek sağlamakla beraber rahat nefes aldıracak. Bu başvuruyu yapacak olan öğrencilerin Tarsus da okuması gerekmemektedir. Ailelerinin Tarsus da ikamet etmesi yeterli olacaktır. Peki sizler de bu üniversite bursuna başvuru yapacak mısınız? Bu burs sayesinde düşük gelirli aileler okuyan çocukları için bir umut kaynağı elde etmiş olacaklar. Bu burs onlara iyi gelecek.