Maaşı taşıyamadım diye üzülmeyin! 4 devlet bankası bir araya geldi o tarihte promosyonu açıklayacak

Maaşı taşıyamadım diye üzülmeyin! 4 devlet bankası bir araya geldi o tarihte promosyonu açıklayacak
Türkiye'de milyonlarca vatandaşın araştırdığı konular arasında yer alan promosyon ödemelerinde yeni dönemece giriliyor. Buna göre ise maaşını taşıyamamış milyonlar araştırmalarını sürdürüyor. Maaşı taşıyamadım diye üzülmeyin! 4 devlet bankası bir araya geldi o tarihte promosyonu açıklayacak

Maaşı taşıyamadım diye üzülmeyin! 4 devlet bankası bir araya geldi o tarihte promosyonu açıklayacak - Türkiye'de milyonlarca vatandaşın araştırdığı konular arasında yer alan promosyon ödemelerinde yeni dönemece giriliyor. Buna göre ise maaşını taşıyamamış milyonlar araştırmalarını sürdürüyor. Buna göre ise maaşını taşıyamamış emekliler için güzel haber duyuruluyor. Türkiye'de Haziran ayı ile birlikte promosyon rakamlarında yaşanan artış üzerine koya koya ilerlemeye devam ediyor. Buna göre ise hükümetin bu yılın yarısında yaptığı emekli maaşına artış promosyon rakamlarının da bir anda fırlamasına sebep oldu.

14 milyonu aşkın emekli; bankaların verdiği maaş promosyonları ile zor günlerde biraz olsun rahat nefes alırken özel bankaların artışı her geçen gün giderek artıyor. Bu doğrultuda ise promosyon rakamları 10 bin TL civarına kadar çıkarken son başvuru süresi ise 30 Eylül olarak yer alıyor. Bankalar yeni ay ile birlikte kampanyalarını peş peşe duyuracak. Promosyon başvuru için son 1 gün kalırken yeni detaylar da haberde yer edinmeye devam ediyor.

Emekli promosyon kampanyaları Türkiye'de devam edecek. Kamu bankalarından merakla beklenen artış için herhangi bir tarih verilmezken rakamların da 20 bin TL'ye kadar ulaşması bekleniyor.

 

KAMU BANKALARI GÜNCEL PROMOSYON RAKAMLARI

Devlet bankaları güncel promosyon rakamlarını halen açıklanmadı. Buna göre ise Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT promosyon rakamları Ocak ayından itibaren aynı devam ediyor. İşte güncel rakamlar:

  • 1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,
  • 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,
  • 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere,

O TARİHTE YENİ PROMOSYON AÇIKLANACAK

Emeklilerin gözü kulağı devlet bankalarından gelecek yeni promosyon anlaşmasına çevrildi. Buna göre ise 28 Ekim tarihinde iktidar partisi yeni seçim faaliyetlerine başlayacak. Bu tarihte de kamu bankalarına verilen talimatların karşılık bulması ve promosyon rakamlarının yükselmesi bekleniyor.

Devlet bankalarında yeni promosyon rakamları için emeklilerin gözü 28 Ekim'e çevrildi. Yapılacak açıklama ile birlikte emekliler Kasım ayında yüksek promosyon ödemesi alabilecek.

Promosyonlar ile ilgili anında sıcak gelişmeleri almak için Kamu Gündemi mobil uygulamasını ücretsiz olarak telefonunuza kurabilirsiniz.

ANDROİD KULLANIYORSANIZ TIKLAYIN. APPLE KULLANIYORSANIZ TIKLAYIN.

TWİTTER HESABIMIZI TIKLA TAKİP ET

INSTAGRAM HESABIMIZI TIKLA TAKİP ET