Kimlik no sonu çift biten vatandaşlar dikkat! PTT başvurusunu yapana 50 bin TL nakit ödeme yapacak

Kimlik no sonu çift biten vatandaşlar dikkat! PTT başvurusunu yapana 50 bin TL nakit ödeme yapacak
Türkiye'de milyonlarca vatandaş için acil nakit ihtiyaçları duyulabiliyor. Buna göre ise kimlik numarası son hanesi çift ile biten vatandaşlar için 50 bin TL nakit ödeme yapılacağı açıklandı. Kimlik no sonu çift biten vatandaşlar dikkat! PTT başvurusunu yapana 50 bin TL nakit ödeme yapacak

Kimlik no sonu çift biten vatandaşlar dikkat! PTT başvurusunu yapana 50 bin TL nakit ödeme yapacak - Türkiye'de milyonlarca vatandaş için acil nakit ihtiyaçları duyulabiliyor. Buna göre ise kimlik numarası son hanesi çift ile biten vatandaşlar için 50 bin TL nakit ödeme yapılacağı açıklandı. PTT ile Aktifbank anlaşması dahilinde kredi kullanımları yapılarak vatandaşların anlık duyacakları ihtiyaçlarda hızlı onayla nakit para kullanabileceği bildirildi. İşte PTT ve Aktifbank işbirliği ile yapılan açıklamanın detayları ve daha fazlası Kamu Gündemi adresinde yer ediniyor.

PTT'den Aktif Bank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

PTT'den ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar 50 bin TL anında onaylı nakit ödemesini hesabına alabilecek. Yapılan açıklamalarda tüm detaylar kamuoyu ile paylaşıldı. İşte örnek ödeme tabloları yapılan açıklamalar, faiz oranları ve vade oranları ile ilgili tüm detaylar..

Acil nakit ihtiyacı olanlara Kefilsiz, Şartsız Aktif Bank'tan İhtiyaç Kredisi!

Nakit ihtiyaçlarınız için, %4,19’dan başlayan faizlerle 36 ay vade ve 50.000 TL ye kadar size en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi iletip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Aktifbank PTT işbirliği ile 10 bin TL ihtiyaç kredisi kullanımda örnek tablo müşteriler ile paylaşıldı. Emekli, çalışan, dul, yetim ve işsiz vatandaşlar PTT'ye giderek kredi kullanmak için görüşme gerçekleştirebiliyor. Krediler SMS olarak hem de şube üzerinden kolay bir şekilde verilebilmektedir. Vatandaşlar anlık ihtiyaçlarında hafta içi mesai saatleri içerisinde ise en yakın şubeye giderek başvuruları başlatabilmektedir.

AYLIK/YILLIK FAİZ MALİYETİ TABLOSU

  • Kredi Tutarı: 10.000 TL
  • Vade (Ay): 36
  • Faiz Oranı: 4,19%
  • Taksit Tutarı: 622,90 TL
  • Kredi Tahsis Ücreti: 55 TL
  • Aylık Efektif Faiz: 5,28%
  • Yıllık Efektif Faiz: 85,45%​​

Aktifbank resmi sayfasından 10 bin TL örnek ihtiyaç kredisi kullanımında faiz maliyeti tabloları paylaşıldı. Vatandaşlar 50 bin TL ihtiyaç kredisi içinde aynı faiz oranı ve vade oranı ile birlikte kredisini çekebilecek. 

PTT'den Aktif Bank ihtiyaç kredisi sayfasında detaylar paylaşıldı. Nasıl başvurulacağını merak eden vatandaşlar detayları araştırıyor.

Sayfada yer alan yönergelere göre: En yakın PTT işyerine uğramanız yeterli olacak. Gişe memuru tarafından size verilecek olan başvuru formunu doldurun. Kredinizi anında kullanabilecek duruma geleceksiniz. Anında onaylı 50 bin TL ihtiyaç krediniz hesabınıza tanımlanacak.