İhtiyaç kredisi o bankadan geliyor! yüzde 0,99'dan 100 bin TL’ye kredi, işte başvuru detayları

İhtiyaç kredisi o bankadan geliyor! yüzde 0,99'dan 100 bin TL’ye kredi, işte başvuru detayları
Nakit ihtiyacı enflasyonun gündelik hayata yansıması ile birlikte daha da arttı. Vatandaşlar nakit ihtiyaçları için bankaları takip etmeye yöneldi. Özellikle artan kampanyalar da bu süreci destekledi ve bankalar faizlerini dibe çekti. Bu bankalardan biri de ING Bank olmaktadır. İşte detaylar…

ING Bank nakit ihtiyacı için oluşturulan kredilerde faizleri dibe çekti. Geri ödeme sürecini de kolaylaştıran banka birden fazla ihtiyaç kredisi hazırladı. Faizleri 0.99’a düşürdü ve bu gibi indirimlerden sadece belirli müşteriler faydalanacak. Bunun için şartlar da açıklandı.

ING Bank’tan yeni müşterilerine müjde

Ing Bank’a yeni müşteri olarak gelenlere faiz indirimli krediler başladı. ING Mobil üzerinden gerçekleşecek olan müşteri başvuruları sonrasında düşük faizden ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu. Bu kampanya doğrultusunda yeni müşteriler için 1,39 yüzdelik orandan kredi sağlanacak. Vade süresi maksimum 36aya kadar çıkan bu kredilerde kredi notu şartı da aranacak.  1,39 faizden kredi verilecek kişilerin en az 1850 puana sahip olması gerekli.

Yeni müşteriler dışında her ay düzenli belirli limitler üzerinde harcama yapan müşterileri için de ING Bank avantajlar sunuluyor. Faizler 0.99’a düşerken kampanyanın ayrıntıları da belirtildi. Turuncu Ekstralık olanlara sağlanan bu kampanya için üst limit 20.000 TL olarak nitelendirildi. Sonrasında farklı bir faiz politikası uygulanacak.

ING Bank’tan geri ödeme avantajı

ING Bank 3 ay erteleme imkanı ile kampanyalarında ödeme kolaylığı sunuyor. Düşük faiz ile birlikte geri ödeme açısından da avantaj sunan ING Bank, ödeme erteleme için 3 ay seçenek sundu. Bu alternatif 5000 TL ile 50.000 TL arasında geçerli olmaktadır. Ertelenen aylar, vade süresinden indirilerek hesaplanmaktadır. Bu avantaj ile vade sürelerin de arttırana ING Bank, 36 aya kadar taksit yapılması için imkan veriyor. İhtiyaç kredileri için belirlenen bu miktarlar 50 Bin TL’ye kadar 36 ay geçerli olup, 50.0001 TL ile 100.000 TL için 24 ay vade, 100.001 TL ve üzeri için 12 ay vade olarak belirtildi.