Halkbankası emekliye ödediği promosyon rakamları yükseldi mi?

Halkbankası emekliye ödediği promosyon rakamları yükseldi mi?
Ülke genelinde promosyon ödemeleri hala gündemde yer edinen konular arasında yer alırken devlet bankalarından olan Halk Bankası'nda da güncel promosyon rakamlarına ilişkin detaylar merak ediliyor. Halkbankası emekliye ödediği promosyon rakamları yükseldi mi?

Halkbankası emekliye ödediği promosyon rakamları yükseldi mi? Ülke genelinde promosyon ödemeleri hala gündemde yer edinen konular arasında yer alırken devlet bankalarından olan Halk Bankası'nda da güncel promosyon rakamlarına ilişkin detaylar merak ediliyor. Buna göre ise Halk Bankası resmi internet sayfasında yer alan promosyon açıklamaları sonrasında emekliler rakamların ne zaman yükseleceği ve detaylarını merak etmeye başladı.

2020 yılında SGK ile bankalar arasında yapılan anlaşma ile birlikte promosyon ödemeleri resmen hayata girmişti. Bu süreçte ilk olarak yapılan anlaşmada tutarlar en fazla 750 TL olarak bilinirken artan emekli aylığı ve Temmuz ayında ki ek iyileştirme ile birlikte vatandaşların alacağı promosyon rakamları özel bankaların da arttırması ile birlikte 10 bin TL'yi geçti. Bu süreçte ise devlet bankaları sabit ödeme yapmaya devam ederken güncel rakamlar ne kadar olduğu merak edildi.

VAKIFBANK PROMOSYON ÖDEMELERİ İÇİN TIKLAYIN

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON ÖDEMELERİ İÇİN TIKLAYIN

HALK BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ

Halk Bankası emekli promosyon ödemeleri ile ilgili yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Emekli maaşını Bankamız aracılığıyla alan veya maaşını Bankamıza transfer edecek tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden faydalanabileceklerdir. Emekli maaşını Bankamıza transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının Bankamıza yatması akabinde promosyon ödemesi yapılabilecektir.

1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır."

Halk Bankası için promosyon rakamlarının artacağı tarih kesinleşiyor.

28 EKİM'DE ARTIŞA GEÇECEK

Türkiye'de iktidar partisinin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi seçim ateşini yakacağı tarih olarak gündemde açıklanan 28 Ekim'de kamu bankalarından da yeni duyuruların gelmesi bekleniyor. Emeklilere ödenen düşük promosyon rakamlarının güncellenmesini talep eden emekliler bu süreçte 28 Ekim'i beklemeye başladı.

Promosyon ile ilgili tüm gelişmelerden anında haberdar olmak için Kamu Gündemi mobil uygulamasını ücretsiz olarak telefonunuza kurabilirsiniz.

TWİTTER TIKLA TAKİP ET.

ANDROİD İÇİN TIKLAYIN.

APPLE İÇİN TIKLAYIN.