Halkbank Ziraat Bankası Vakıfbank Ekim ayı ihtiyaç taşıt konut kredisi faiz oranları güncellendi

Halkbank Ziraat Bankası Vakıfbank Ekim ayı ihtiyaç taşıt konut kredisi faiz oranları güncellendi
İhtiyaç kredisi faiz oranları Ekim ayı itibariyle herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar tarafından farklı tutarlarda ihtiyaç kredileri araştırılırken detaylar haberde yer alıyor. Halkbank Ziraat Bankası Vakıfbank Ekim ayı ihtiyaç taşıt konut kredisi faiz oranları güncellendi

Halkbank Ziraat Bankası Vakıfbank Ekim ayı ihtiyaç taşıt konut kredisi faiz oranları güncellendi - İhtiyaç kredisi faiz oranları Ekim ayı itibariyle herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar tarafından farklı tutarlarda ihtiyaç kredileri araştırılırken detaylar haberde yer alıyor. Devlet bankaları tarafından açıklanan kredi paketlerine yoğun ilgi gösteriliyor. Buna göre ise ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faiz oranları merak edildi. İşte detaylar ve daha fazlası kamugundemi.com adresinde yer alıyor.

HALKBANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI

Halk Bankası Ekim ayı ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları güncellendi. Devlet bankaları arasında yer alan Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı için açıklama yaptı. Buna göre ise Ekim ayı güncel faiz oranı yüzde 1,94 olarak açıklandı.

"Bireysel tüm nakit ihtiyaçlarınız için aylık %1,94 faiz oranı ile 50.000 TL’ye kadar  36 ay , 50.001-100.000 TL arasındaki tutarlar için 24 ay ve 100.001 TL üstü tutarlar için 12 ay vade ile yararlanabileceğiniz kredi ürünümüzdür."

Halkbank taşıt ve konut kredisi güncel Ekim ayı faiz oranları:

  • Halkbank taşıt kredisi güncel faiz oranı yüzde 1,63 ve 1,65 arasında yer alıyor.
  • Halkbank konut kredisi güncel faiz oranı yüzde 1,20'den başlayarak farklı vade ve tutar seçeneklerinde yüzde 1,34'e kadar çıkmaktadır.

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası Ekim ayı ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları güncellendi. Buna göre ise Ziraat Bankası tarafından yapılan kampanyalar kamugundemi.com adresinde yer alıyor.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır."

Güncel ihtiyaç kredisi faiz oranı: %1,79

Ziraat Bankası güncel taşıt kredisi faiz oranı: 0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullandırılabilir.48 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır. Faiz oranı ise %1,59 olarak açıklanmıştır.

Ziraat Bankası güncel konut kredisi faiz oranı: 120 ay vade ile yüzde 1,34 faiz oranı ile çekilebiliyor.

VAKIFBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

Vakıfbank Ekim ayı ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları güncellendi.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi faiz oranı: Aylık eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve Son taksit balon ödemeli gibi birçok seçenekler ile yüzde 1,55 ile çekilebiliyor.

Vakıfbank taşıt kredisi faiz oranı: Ekim ayı güncel faiz oranı %1,59 olarak açıklandı.

Vakıfbank konut kredisi faiz oranı: Ekim ayı güncel faiz oranı %1,29 ila %1,34 olarak açıklandı.