Garanti Bankası yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu! 24 ay vadeli 60 bin TL tüketici kredisi çekebilirsiniz

Garanti Bankası yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu! 24 ay vadeli 60 bin TL tüketici kredisi çekebilirsiniz
Garanti Bankası ekonomik zorluk çeken vatandaşlara özel düşük faizli 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Vatandaşların sırtına kambur olan ekonomik zorluklar yüzünden eğitim, sağlık, evlilik, tatil, alışveriş ve diğer alanlarda kullanabileceğiniz düşük faizli ihtiyaç kredisi geldi.

Garanti Bankası ekonomik zorluk çeken vatandaşlara özel düşük faizli 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Vatandaşların sırtına kambur olan ekonomik zorluklar yüzünden eğitim, sağlık, evlilik, tatil, alışveriş ve diğer alanlarda kullanabileceğiniz düşük faizli 60 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası geldi. Yaz sezonu bitmesiyle hane halkı içerisinde çocukların eğitim, giyim giderleri ile birlikte yeni evlilere evlilik, tatil harcamalarına ve sağlık alanındaki ödemelere yönelik tutarların bir ciddi miktarlara yükselmesi cebe zarar verir düzeye ulaştı. 

Eğitim, sağlık, evlilik, tatil, alışveriş harcamalarınıza özel yeni kampanya, ''İhtiyacınız ne olursa olsun Garanti BBVA’ya gelin, hayallerinizi yarına ertelemeyin! Avantajlı kredi faiz oranları ve size en uygun ödeme planı ile her türlü tüketici ihtiyacınız için kredinize hemen başvurun.'' duyurusu bugün geldi. 

85 milyon vatandaşın farklı alanlarda harcamalarına yardımcı olabilmek düşük faizli talep edilen miktarda ve ödeme dengesinde sorun yaşamayacağını vade farkıyla ihtiyaçlarınızı anında hiç düşünmeden halledebileceğiniz düzeyde kampanyalar bankalardan gelmeye başladı. Şimdiye kadar açıklanan duyurular içerisinde ortak nokta direkt olarak vatandaşın yaşadığı zorluklara bankalardan destek gelmesi durumun ehemmiyetini açıklar vaziyette.

Garanti BBVA'da 24 ay 60 bin TL ihtiyaç kredisi detayları da paylaşıldı. Resmi internet sitesinde krediler kısmında yeni paylaşımda bulunan ''Dijital İhtiyaç Kredisi''ne ilişkin açıklama şu şekilde:

''24 ay 60 bin TL DİJİTAL İHTİYAÇ KREDİSİ''

AYLIK TAKSİT TUTARI 3.561,95 TL

TOPLAM GERİ ÖDEME TUTARI 85.486,94 TL

FAİZ ORANI% 2,44

''Masraf ve Ücretler''

Kredi Tahsis Ücreti: 330,00 TL

Sigorta Tutarı: 840,00 TL

Toplam Masraf: 1.170,00 TL

Yıllık Maliyet Oranı: % 44,2695

Sigorta teminata göre değişebilir. Kredi kullanımına kadar faiz ve ücretler piyasa koşullarına göre değişebilir. Garanti BBVA faiz, ücretler ve vadeyi değiştirme hakkı saklıdır. Yıllık maliyet oranı efektif yıllık faiz oranı olup, hesaplamaya sigorta dahil edilmemiştir. Tahsis ücreti, kredi tutarının yüzde 0.5’i kadar olup, yüzde 10 oranındaki BSMV dahil edilmiştir.

Garanti BBVA maaş müşterisi değilseniz dijital kanallardan yaptığınız başvurularda Garanti BBVA İnternet Bankacılığı ve Garanti BBVA Mobil’den kullanılabilecek üst kredi limiti 200.000 TL’dir. Başvuruları Garanti BBVA şubelerinden yaptıysanız kullanım için herhangi bir üst limit bulunmamaktadır.