Faturası yüksek gelen vatandaşlara duyuru yapıldı! Mutlaka 10 Şubat'a kadar başvurun: İndirim olacak

Faturası yüksek gelen vatandaşlara duyuru yapıldı! Mutlaka 10 Şubat'a kadar başvurun: İndirim olacak
Evine faturası yüksek gelen vatandaşlara banka tarafından bir kampanya duyuruldu. Bu kampanya kapsamında faturalar için para puan verileceği belirtildi.

Evine faturası yüksek gelen vatandaşlara banka tarafından bir kampanya duyuruldu. Bu kampanya kapsamında faturalar için para puan verileceği ve bu para puanlar ile indirim olacağı aktarıldı. Verilen para puanlar ile harcama yapıldığında nakit tutar cepte kalacak ve harcanan tutardan puan tutarı kadar indirim yapılmış olacak. 

10 ŞUBAT'A KADAR BAŞVURUN

Son dönemlerde vatandaşların en büyük sorunları başında faturalar geldiği belirtilerek faturalar için bankalar tarafından peş peşe kampanyalar düzenleniyor. Kampanyaya katılmak isteyenler için ise son tarihin 10 Şubat olduğu ifade edilerek kampanya ayrıntıları da paylaşıldı.

100 TL HEDİYE EDİLECEK 

Bankalar vatandaşların omuzlarındaki yükü bir nebze alabilmek için detayları aktarılarak Yapı Kredi Bankası 3 yeni otomatik fatura talimatı veren müşterilere 100 TL puan vereceğini ifade etti. Söz konusu kampanyaya ise 10 Şubat'a kadar başvurulması gerektiği ifade edildi.

3 yeni otomatik fatura ödeme talimatı ya da HGS talimatına 100 TL puan verileceği belirtilerek kredi kartı üzerinden verilen otomatik ödeme talimatları mobil uygulama üzerinden de yapılabileceği ifade edildi. İsteyen kullanıcılar Bireysel İnternet Şubesi’ne girdikten sonra diledikleri faturalar için otomatik ödeme talimatı verebilecek.

YAPILAN DUYURU 

Bu kampanya hakkında Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

"Yapı Kredi Mobil ya da Bireysel İnternet Şubesi’ne giriş yaptıktan sonra, Ödemeler > Otomatik Ödeme Talimatlarım adımlarını izleyerek, Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak ya da şubelerimizi ziyaret ederek faturalarınız için bankamız bünyesindeki vadesiz hesaplarınıza ya da kredi kartınıza Otomatik Ödeme Talimatı verebilirsiniz"