Ev alacaklara güzel haber geldi! Yapı Kredi 120 ay vade ile konut kredisi verecek

Ev alacaklara güzel haber geldi! Yapı Kredi 120 ay vade ile konut kredisi verecek
Ev alacak vatandaşlara müjde. Yapı Kredi 120 ay vade ve avantajlı faiz oranları ile 100 bin TL konut kredisi verecek.

Yükselen enflasyon oranı ile çoğu ihtiyaca zam geldi. Konutlarda yaşanan enflasyon oranından oldukça etkilendi. Bir anda yükselen konut fiyatları ev sahibi olmak isteyen vatandaşların ceplerini zorlamaya başladı. İşte tam bu yüzden hem kamu bankaları hem de özel bankalar konut kredisi kampanyalarını art arda vatandaşlara duyurdu.

Yapı Kredi Bankası da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için konut kredisi kampanyasını internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre dilediğiniz eve hemen sahip olmak için Yapı Kredi 120 aya varan vade seçenekleri ve en avantajlı faiz oranları ile konut kredisi verecek.

Bankanın internet sitesinde yayınlanan konut kredisi örnek ödeme tablosunda belirtilen vade ve faiz oranlı ile 100 bin TL kredi verilecektir. İşte örnek ödeme tablosu bilgisi.

YAPI KREDİ KONUT KREDİSİ ÖRNEK ÖDEME TABLOSU 

Örnek ödeme tablosunda yer alan bilgilere göre 60/120 ay vade ve yüzde 2,05 faiz oranı ile 100 bin TL konut kredisi fırsatı banka tarafından sunulmaktadır. Aylık ödenecek taksit tutarları vadeye göre değişiklik göstermektedir. 

KAMPANYA DETAYLARI 

Kampanya kapsamında en fazla 120 aylık vade ile konut kredisi verilecektir. Konut kredisine başvuruda bulunabilmek için azami yaş ise 70 yaştır. Taksit ödemelerini ise müşteri kendisi belirleyebilecektir.  Ayrıca eğer isterseniz çekmiş olduğunuz konut kredisinin kalan ödemesini belirlenen zamandan önce ödeyebilir ve kredinizi kapatabilirsiniz.

KONUT KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Konut Kredisi başvurusunu Yapı Kredi internet sitesi üzerinde kampanyalar bölümünde yer alan Hemen Başvur butonuna tıklayarak yapabileceğiniz gibi Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nden Krediler > Konut Kredisi Başvurusu adımlarını takip ederek de başvuru yapabilirsiniz. Aynı zamanda size en yakın Yapı Kredi şubesine giderek de başvurunu bizzat yapabilirsiniz.