Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alanlara duyuruldu! 55 TL ödemelerle o pakete sahip olunabilecek

Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alanlara duyuruldu! 55 TL ödemelerle o pakete sahip olunabilecek
Ziraat Bankası tarafından yapılan yeni kampanya kapsamında 55 TL ödemelerle birçok avantaja sahip olunabilecek.

Telefon operatörlerinin son dönemde yapmış olduğu zamlar sonrasında, konuşma, internet ve mesajlaşma haklarının fazla olduğu paketler için yüksek ödeme tutarları karşımıza çıkıyor. Ziraat Bankası tarafından yapılan yeni kampanya ile birlikte emeklilere bu paketlerde büyük indirimler yapıldı.

Türk Telekom müşterilerini kapsayan yeni kampanya ile birlikte emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan kişilere yeni paket duyuruldu. Yeni paket kapsamında internet, konuşma ve mesajlaşma ücretleri büyük oranda inmiş durumda. 

Ziraat Bankası'ndan Türk Telekom Kampanyası

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler, Türk Telekom'dan yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine 12 ay taahhütle 55 TL'ye sahip oluyor. Kampanyadan yararlanmak için kimliğinizle birlikte size en yakın Türk Telekom bayisine başvurmanız yeterli olmakta.

Ziraat Bankası maaş müşterisi olduğunuza ilişkin kontroller yapıldıktan sonra size özel tarifeden yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz. Paket içerisinde sunulan özellik sayesinde tarifenizdeki dakika, SMS ve GB’larınız bittiğinde otomatik olarak durur ve aşım ücreti ödemezsiniz.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Kampanya kapsamında sunulacak aylık sabit ücret indiriminden yararlanabilmek için Ziraat Emekli tarifesinden faydalanan ve Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan müşterilerin söz konusu hatlarından ZIRAAT boşluk T.C. Kimlik Numarası'nı yazıp Türk Telekom'a ait 5555'e SMS göndermeleri veya Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir.

Katılım Koşulları Nelerdir?

  • Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan aynı T.C. kimlik numarası yeni hat tesisiyle Türk Telekom'a numara taşıyarak veya Türk Telekomlu faturasız hatlardan Ziraat Emekli tarifesine kaydolan 3 müşteri, Türk Telekomlu faturalı hattan Ziraat Emekli tarifesine kaydolan 1 müşteri Emeklinin Artısı Ziraat'te Türk Telekom Kampanyası'ndan faydalanabilecektir.
  • Emeklinin Artısı Ziraat'te Türk Telekom Kampanyası'na katılan müşterilerimiz, 12 ay boyunca ilgili faturalı tarifede kalacaklarına dair taahhüt vermiş olurlar.
  • Hattın iptal olması veya abonenin faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş yapması halinde kampanya kapsamında sunulan aylık ücret indirimi ilgili fatura dönemi sonunda iptal edilecektir.
  • Kampanyaya dahil olmak isteyen müşterilerin 12 ay taahhüt vermesi gerekmektedir. 12. ayın sonunda müşterinin tekrar taahhüt vermesi ve emekli maaş ödemesini halen Ziraat Bankası'ndan alıyor olması halinde kampanya devam edecektir.