Ekonomist Mert Başaran az önce uyardı: Bunu yapan 3 ayda 40 bin TL kazanır

Ekonomist Mert Başaran az önce uyardı: Bunu yapan 3 ayda 40 bin TL kazanır
Dolar ve altında tahminlerde bulunan Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran, bu sefer üstüne basa basa uyarıda bulundu. Yeni mesajında, bunu yapan 3 ayda 40 bin TL kazanır diyerek vatandaşlara seslendi. Merak edilen yöntemin detayları açıklandı.

Ekonomist Mert Başaran az önce uyardı: Bunu yapan 3 ayda 40 bin TL kazanır - Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran, aynı zamanda dolar ve altın üzerinde gerçekleştirdiği değerlendirme sonuçlarından elde ettiği tanınırlık sayesinde ekonomist olduğu da söyleniyor. Bu dönemde hangi yatırım aracına yönelirsek kazanç sağlarız? sorusuna yönelik hiç kimsenin beklemediği yanıtı veren Başaran, takipçilerine bu sefer ters köşe yaptı.

Mert Başaran, yatırım araçlarına yönelim sağlayan vatandaşlara yeni tavsiyede bulundu. Kısa süre içinde belirli miktarda para kazanmak isteyenler dikkat diyerek uyardı.

Ekonomik zorluk karşısında kısa sürede yatırım alternatifleri üzerinden belirli miktarda kazanç elde etmek isteyen vatandaşları yönünü değiştirdi. Kolay yönden para kazanmaya çalışan kişilerin sıklıkla takip ettikleri arasında ilk sıralarda yer alan Mert Başaran, bu sefer herkesi şaşırttı. 3 ay gibi kısa sürede 40 bin TL kazanma fırsatın açıkladı.

MERT BAŞARAN 3 AYDA 40 BİN LİRA

Emlak Piyasası Uzmanı Mert Başaran, Kur Korumalı Mevduat uygulamasında yer alan Altın Hesabı ile ilgili uzun süredir yaptığı değerlendirmeleri kamuoyunda kendisini merakla bekleyenlere müjdeleri sıraladı. Başaran, altın sahibi kişilerin Kur Korumalı Mevduat Altın Hesabı'nı göz önünde tutmaları ve değerlendirmeye tabi tutmaları gerektiğini dile getirdi.

Sosyal medya hesabında yeni paylaşımda bulunan Mert Başaran, 'Siyasi saplantılardan kurtulup ülkemizin verdiği bu fırsatı kullanın.1 kilo altın koyan müşterim 3 ayda 1.040 grama çıkardı. Yani 3 ayda 40 gram altın yavruladı. Bir yıl böyle gitse 120 gram yani 130 bin liraya yakın yavru... Altın yavrular mı diyenler mutlaka kur korumalı altın...' diye konuştu.

Türkiye rüyalar ülkesi diyerek altın analizi hakkında konuşan Başaran, 'Bu ülke parası olan, finansal okur yazarlığı olan, risk seven insanlar için rüyalar ülkesi. Altına böyle bir getiri size kimse veremez!!! Kur Korumalı Altını araştırın analiz edin şaşıracaksınız.' ifadelerini kullandı.

EDİTÖR NOTU: Haber içeriğinde yer alan hiçbir açıklama ve ifade editöre ait değildir. İlgili kişinin beyan ettiği açıklamalardır. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Haber metninden yola çıkarak yatırım yapılması durumunda olabilecek sorunlardan kamugündemi.com ve editör sorumlu değildir.