Denizbank emekli ek ödemesi promosyonunu arttıracak mı?

Denizbank emekli ek ödemesi promosyonunu arttıracak mı?
Türkiye'de Ekim ayına kısa bir süre kala bankaların yeni ay promosyon kampanyaları araştırılıyor. Bu doğrultuda emeklilerin en yüksek rakamı veren bankaya taşıması en büyük hakları iken 4 gün sonra ise düğüm resmen çözülecek. Denizbank emekli ek ödemesi promosyonunu arttıracak mı?

Denizbank emekli ek ödemesi promosyonunu arttıracak mı? Türkiye'de Ekim ayına kısa bir süre kala bankaların yeni ay promosyon kampanyaları araştırılıyor. Bu doğrultuda emeklilerin en yüksek rakamı veren bankaya taşıması en büyük hakları iken 4 gün sonra ise düğüm resmen çözülecek. Ülke gündemine bir anda giren promosyon rakamları bu sene oldukça fazla konuşulmaya başlandı. Çalışanlar ve emeklilerin bir numaralı gündeminde yer alan promosyon rakamlarında özel bankalardan gelecek yeni kampanyalar emeklilerin gündeminde yer alıyor. Peki rakamlar artacak mı? İşte detaylar ve daha fazlası kamugundemi.com adresinde yer alıyor.

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Denizbank verdiği hizmetler, güvenilir bankacılık anlayışı ve büyük şubeleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına her süreçte profesyonel çözümler üretiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren banka Ekim ayında rakamlarını arttıracak mı sorgulanmaya başlamıştı. İşte detaylar..

DENİZBANK EMEKLİYE NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

Denizbank güncel emekli promosyon rakamları web sayfasında yer alıyor. Bu doğrultuda bankadan gelen kampanya duyurusunda şu ifadelere yer verildi.

Emeklilerimize 1.750 TL’ye Varan Nakit Hediye!

"Promosyon ödemesi emekli maaş tutarı dikkate alınarak yapılacaktır.

  • Aylık 1.500 TL altında maaş alanlara 675 TL,
  • Aylık 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alanlara 850 TL,
  • 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 1.000 TL
  • 1 otomatik ödeme talimatına ek 750 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.

Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, 1,750 TL'ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz.

Kampanya 15.12.2021-31.12.2022 arası emekli maaşını Denizbank'a devir etmiş emekli maaş müşterileri için geçerlidir.

Maaşınızı, DenizBank’a kolayca taşıyın, 1.750 TL’ye varan nakit hediye kazanın."

Denizbank tarafından gelen açıklamalar doğrultusunda promosyon kampanyalarının 31 Aralık 2022 tarihine kadar süreceği açıklandı. Daha öncesinde emeklilere bin TL promosyon veren Denizbank ek bir otomatik ödeme talimatı ile birlikte bu rakamı bin 750 TL'ye çıkardı.

Bu konu hakkında sıcak gelişmeler olduğunda bilgi almak için Kamu Gündemi mobil uygulamasını telefonunuza ücretsiz olarak indirebilir ve takip edebilirsiniz.

Android için tıklayarak indirin. 
Apple için tıklayarak indirin