Aylardır böyle büyük indirim görülmemişti! 1 litre ayçiçek yağı 19,90 TL'den satılıyor işte o market

Aylardır böyle büyük indirim görülmemişti! 1 litre ayçiçek yağı 19,90 TL'den satılıyor işte o market
Türkiye'de uzun süredir fiyatı sabit kalan ürünler arasında yer alan ayçiçek yağları ile ilgili gündeme yeni iddialar düşmeye devam ediyor. Buna göre ise büyük indirim için haber resmen duyuruldu. Aylardır böyle büyük indirim görülmemişti! 1 litre ayçiçek yağı 19,90 TL'den satılıyor işte o market

Aylardır böyle büyük indirim görülmemişti! 1 litre ayçiçek yağı 19,90 TL'den satılıyor işte o market - Türkiye'de uzun süredir fiyatı sabit kalan ürünler arasında yer alan ayçiçek yağları ile ilgili gündeme yeni iddialar düşmeye devam ediyor. Buna göre ise büyük indirim için haber resmen duyuruldu. Dev zincir marketler tarafından yapılan açıklamada ayçiçek yağının 20 TL altına kadar düştüğü belirtildi. Yeni kampanya duyurusunda gelen bu indirim ile birlikte daha önce görülmemiş bir fiyata ayçiçek yağı satılacak. İşte detaylar ve daha fazlası kamugundemi.com adresinde yer alıyor.

Ayçiçek yağlarında dev indirim resmen başladı. Birçok markette yer alan indirimlerin ardından bir kampanya da o büyük zincir marketler tarafından geldi. Gelen haberler doğrultusunda ise indirimlerin hız kesmeden devam ettiği ve bu süreçte ise marketlerde ciddi kampanya başlatıldı.

Ülke genelinde yaşanan sıkıntılı günler sonrasında marketlerden kampanyalar duyurulmaya devam ediliyor. Ayçiçek yağı ürünlerinde başlayan kampanya sonrasında Yudum 1 litre ayçiçek yağı fiyatı 19,90 TL'ye kadar düşerken bu süreçte ise kampanyaya dair tüm detaylı gelişmeler de Kamu Gündemi adresinde yer alıyor. 

LİTRESİ 20 TL'YE KADAR DÜŞTÜ

Bizim toptan marketler tarafından başlatılan kampanya ile birlikte internet ortamında yapılacak alışverişler sonrasında Yudum 1 litre ayçiçek yağı ürün fiyatının 19,90 TL'ye kadar düştüğü bildirildi. Türkiye'nin en büyük toptan marketleri arasında yer alan Bizim marketlerde büyük kampanyaya yoğun ilgi gösterildi.

Bizim toptan market tarafından yapılan kampanya duyurusunda ayçiçek yağı ve zeytinyağı ürünlerinden 350 TL alışverişe 19,90 TL'den satış yapılacağı bildirildi. Yudum 1 litre ayçiçek yağı ürünü 19,90 TL'den satışa başlayacak.