Akbank'tan emeklilere promosyon haricinde 100 bin TL ek ödeme müjdesi! Karar sizin

Akbank'tan emeklilere promosyon haricinde 100 bin TL ek ödeme müjdesi! Karar sizin
Akbank'tan emeklilere müjdeli bir haber daha geldi. Önce emekli maaşı zammı sonrasın bankalardan promosyon alan emeklilere bankalardan müjdeler bitmek bilmedi. İşte Akbank'ın emeklilere ek ödeme müjdesi...

Bankaların promosyon tarihinin gelmesiyle birlikte müşterilerini kaybetmek istemeyen bankalar resmen promosyon yarışına girmişti. 7 bin 500 TL.ye kadar verilen banka promosyonlarına emekliler bu ay kavuşurken emeklinin yüzünü güldürecek bir haber daha geldi. Akbank'tan emeklilere müjdeli haber verildi. 

Emekli maaşını promosyonlardan yararlanmak amacıyla farklı bankalara taşıyan emeklilere Akbank'tan müjdeli haber geldi. Emekli maaşını Akbank'a taşıyan emeklilerin kendini çok şanslı hissedeceği o ek para müjdesi oldukça merak edildi. Emekli maaşını Akbank'a taşıyan emeklilerin alacağı 7 bin TL promosyon dışında bir de ek ödeme müjdesi yüzlerin gülmesini sağladı. 

100 BİN TL.EK ÖDEME EMEKLİYİ ÇOK SEVİNDİRECEK!

Akbank tarafından emekli maaşını taşıyanlara verilen müjde çok araştırıldı. Akbank müşterisi olmayı tercih eden müşterilere Akbank sadece promosyon sağlamayacak. Promosyonun yanı sıra birçok kolaylık sağlayan Akbank müşterisi olan emeklilere promosyonun haricinde 15 bin TL kadar 0.99 faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi 100.000 TL'ye kadar emekli kredisi verecek. 

Nakit ihtiyacı olan müşterilerin başvurularını tamamlamalarının ardından 15 bin TL ye kadar 0.99 faiz oranlarıyla birlikte tek gerekli olan maaşlarını Akbank'a taşımaları. Bankaların promosyonlarının ardından maaşını Akbank'a taşıyan emekliler için yeni bir fırsat müjdesi veren Akbank özellikle de nakit ihtiyacı olan emeklinin yanında oluyor. Kredi imkanlarından yararlanmak isteyen emeklilerin öncelikle maaşını Akbank'a taşıması gerekiyor. 

15 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

15 bin TL.den 100 bin TL.ye kadar ihtiyaç kredisini de promosyonların dışında ek olarak emeklilere sağlayan Akbank emeklilerin yüzünü güldürdü. Nakite ya da ihtiyaç kredisine ihtiyacı olan emeklilere müjdeli haberi veren Akbank emeklilerin maaşlarını kendi bankalarına taşımaları taktirinde kullanabilecekleri birçok kredi imkanı sunuyor. 

Düşük faizle ihtiyaç kredisi sunan ve 15 bin TL.den 100 bin. TL.ye kadar ihtiyaç kredisine oldukça büyük kampanyalar yapan Akbank'ın bu kampanyalarından yararlanmak için ay sonuna kadar emekli maaşlarının Akbank'a geçirilmesi bekleniyor.