Akbank Ekim ayı promosyon kampanyasını uzattı! Emeklilere 7 bin TL nakit ödeme yapılacak

Akbank Ekim ayı promosyon kampanyasını uzattı! Emeklilere 7 bin TL nakit ödeme yapılacak
Ekim ayının ilk günü bankalardan yeni ay promosyon kampanyaları açıklanmaya devam ediliyor. Buna göre ise Akbank'tan yeni kampanya dönemi resmen açıklandı. Akbank Ekim ayı promosyon kampanyasını uzattı! Emeklilere 7 bin TL nakit ödeme yapılacak

Akbank Ekim ayı promosyon kampanyasını uzattı! Emeklilere 7 bin TL nakit ödeme yapılacak - Ekim ayının ilk günü bankalardan yeni ay promosyon kampanyaları açıklanmaya devam ediliyor. Buna göre ise Akbank'tan yeni kampanya dönemi resmen açıklandı. Türkiye'de Temmuz ayı ile birlikte emeklilere yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar arasında yer alan Akbank'tan yeni ay itibariyle kampanyayla ilgili duyurular resmen geldi. Buna göre daha önce promosyon kampanyası 30 Eylül'de son bulan Akbank maaşını taşıyan emeklilere nakit 7 bin TL nakit ödeme yapacağını duyurdu.

AKBANK'TAN PROMOSYON UZATMA KARARI

Temmuz ayında emeklilere yüksek promosyon ödemesi yaparak bir anda rakamı yükselten bankalar arasında yer alan Akbank, Eylül ayında aldığı flaş kararla rakamı düşürmüştü. Buna göre ise yeni gelen açıklama ile birlikte Akbank'tan yeni promosyon kararı geldi. Bankanın resmi internet sayfasında yer alan bilgilere göre duyurulan gelişme ile birlikte promosyon ödemeleri 31 Ekim 2022 tarihine kadar uzatıldı.

EMEKLİLERE 7 BİN TL ÖDENECEK

Akbank tarafından gelen açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 7.000 TL’ ye Varan Promosyon Fırsatı!

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 01 Ekim – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 7.000 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz.

Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz."

Maaş Tutar Aralığı:

  • 0 - 1499 TL arasında olan emeklilere 4 bin 650 TL 
  • 1.500 TL – 2.499TL arasında olan emeklilere 5.800 TL
  • 2.500 TL ve üzeri maaş alan emeklilere ise 7.000 TL net ödeme yapılacak.

AKBANK PROMOSYON NASIL ALINIR?

Emekli vatandaşlar Akbank'tan yüksek promosyon ödemesi nasıl alabileceklerini araştırıyorlar. Buna göre ise maaşı başka bankada olan emekliler TC kimlik numaranızı gösteren bir kimlik kartı ile birlikte sizlere en yakın Akbank şubesine giderek emekli maaşını aynı gün taşıyabilmektedir.

Promosyonla ilgili en güncel gelişmelerden haberdar olmak için Kamu Gündemi mobil uygulamasını ücretsiz olarak telefonunuza kurabilirsiniz.

ANDROİD İÇİN TIKLAYIN.

APPLE İÇİN TIKLAYIN.