8 gün sonra sona erecek! TEB aylığını taşıyan emeklilere 12 bin 500 TL nakit ödemesi yapıyor

8 gün sonra sona erecek! TEB aylığını taşıyan emeklilere 12 bin 500 TL nakit ödemesi yapıyor
Türkiye'de milyonlarca vatandaşın her gün sıklıkla araştırdığı konular arasında yer alan emekli promosyonları için ay sonu kampanya bitişi verildi. Buna göre ise yeni ay itibari ile neler olacağı bilinmiyor. 8 gün sonra sona erecek! TEB aylığını taşıyan emeklilere 12 bin 500 TL nakit ödemesi yapıyor

8 gün sonra sona erecek! TEB aylığını taşıyan emeklilere 12 bin 500 TL nakit ödemesi yapıyor - Türkiye'de milyonlarca vatandaşın her gün sıklıkla araştırdığı konular arasında yer alan emekli promosyonları için ay sonu kampanya bitişi verildi. Buna göre ise yeni ay itibari ile neler olacağı bilinmiyor. Emekliler için bu süreçte en yüksek aylığı veren bankaya gitme çabaları devam ederken Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) yaptığı kampanyalar ile birlikte vatandaşların en yüksek promosyon ödemesi almasını sağlıyor. Bu zamana kadar ki dev promosyon ödemelerinden birisi olan TEB'de nasıl promosyon taşınır, şartlar ve nasıl alınacağına dair tüm detaylı rehberde haberimizin devamında yer alıyor.

EYLÜL AYI BAŞINDA DUYURMUŞTU

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), 1 Eylül tarihi itibari ile yaptığı açıklamada emeklilere 8 bin TL'ye varan nakit promosyon ödemesi ve ek bonuslar ile birlikte 13 bin TL'yi bulacak bir kampanyayı başlattı. Kampanyaya yoğun ilgi gösterilirken emekliler ise nasıl maaş taşıyacaklarını ve neler yapacaklarını araştırmaya devam ediyor. İşte TEB bankasından gelen açıklamalar ve maaş taşıma şartları gibi tüm detaylar..

EMEKLİYE 12 BİN 500 TL

TEB tarafından gelen açıklamalarda şu ifadelere yer verildi.

"Emeklilerimize 8.000 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 8.000 TL’ye varan promosyon kazanıyor."

Emekli promosyonlarında her an her saniye en hızlı tekliflerden ve güncel bilgilerden haberdar olmak için Kamu Gündemi mobil uygulamasını ücretsiz olarak telefonuna kurmaya ne dersin? 

Telefonun Android ise buraya tıklayarak,

iPhone ise buraya tıklayarak indirebilirsin.

TEB Emekli Bankacılığı Dünyası’nın Sunduğu İndirimler ve Avantajlar:

  • CEPTETEB Mobil’de emekli maaş müşterilerine özel ayrıcalıklarını görebileceği “Emekli Maaşım TEB’de menüsü”
  • TEB Bonus Kredi Kartlarıyla yılda 4.500 TL’ye varan bonus kazanma fırsatı
  • Size özel avantajlı sigorta paketleri
  • Gelir belgesiz ve emekli maaş müşterilerimize özel indirimli faiz oranları ile ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi kullanabilme imkanı.

KAMPANYA EYLÜL AYI SONU BİTEBİLİR

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), Eylül ayı yaptığı kampanya güncellemesi ile birlikte 1 Eylül'den itibaren bu anlaşmanın geçerli olacağını duyurmuştu. Web sayfasından herhangi bir yeni açıklama yapmayan TEB'de kampanyanın ay sonu itibariyle sonlanabileceği de söylenmekte.

Buna göre ise maaşını TEB'e taşımak isteyen emekliler bu süreçte hızlıca hareket ederek yüksek promosyon ödemesinden faydalanabilir.