25 Kuruşluk eritip yediğimiz o çikolatanın fiyatları bu defa cepleri eritti!

25 Kuruşluk eritip yediğimiz o çikolatanın fiyatları bu defa cepleri eritti!
Bir döneme eşlik eden o çikolatanın fiyatı görenleri maziye götürdü. Okul kantinlerde sık sık tercih edilen Petito artık 25 kuruş değil. Birçok kişinin gözde çikolatası Petito'nun yeni fiyatları cepleri yaktı. İşte detaylar...

Tüm öğrencilerin oldukça severek yediği Petito çikolatalar özellikle de okul kantinlerinin vazgeçilmezleri arasında yerini almıştı. Petito çikolatanın yeni fiyatı görenleri hem şaşkınlığa uğratırken hem de maziyi hatırlattı. 25 kuruşa aldığımız Petitonun yeni fiyatı bakın ne oldu...

Gelen zamlarla birlikte en çok market raflarındaki fiyatlar cepleri yakmıştı. Özellikle de abur cubur yiyeceklerindeki fiyat artışı atıştırmalık sevenlerin boğazına düğümlenmişti. Atıştırmalık raflarına gelen zammın ardından şimdi de çocukluğumuzun en çok sevdiği çikolatası Petito'nun fiyatı şaşırttı. 

Petito Fiyatı Ne Kadar?

Çocuk, yetişkin fark etmeksizin birçok kişinin sık tükettiği çikolatalar arasında yer alan Petito'nun 25 kuruşluk fiyatı mazi oldu. Tüm atıştırmalık fiyatlarının artmasının ardından en ucuz ve lezzetli olarak bildiğimiz tatlarında fiyatında artış yaşanması görenleri üzdü. Petito çikolataların fiyatı artık 25 kuruş değil. Peki petito ne kadar?

Cips, gazlı içecek, tatlı, çikolata, şeker, bisküvi vb. birçok atıştırma ürünlerine gelen zamlar vatandaşın cebini yakmıştı. Eskiden evin bir çekmecesi atıştırmalıklara ayrılırken şimdilerde çikolataların fiyatı 10 TL.yi geçti. Hem tadı hem de uygun fiyatlı olması ile bilinen Petito çikolataların 25 kuruş olmaması dikkat çekti. Bir dönem özellikle de okul kantinlerinde sık tüketilen petito yeni fiyatıyla artık 1,50 TL. olarak yerini aldı. 

Petito Ne Kadar?

Eskiden birçok kişinin 25 kuruşa alarak birkaç tane tüketebildiği Petito artık 1,50 TL. oldu. Çocukların oldukça sık tükettiği Petito fiyatında görülen artış vatandaşa maziyi hatırlarken atıştırmalık fiyatlarının oldukça pahalılaşması dikkat çekti. 

Hem çocukların hem de yetişkinlerin tüketmeyi çok sevdiği yiyecekler arasında yer alan Petito 1,50 TL fiyatıyla raflarda yerini alırken vatandaşların birçoğu 25 kuruş olduğu zamanları anımsadı.