1500 TL üstü emekli aylığı alanlar için duyuruldu! Emekliye özel ihtiyaç kredisi verilecek

1500 TL üstü emekli aylığı alanlar için duyuruldu! Emekliye özel ihtiyaç kredisi verilecek
12,5 milyonu aşkın emekli vatandaş için bankalar tarafından yapılan kampanyalar devam ediyor. Bu doğrultuda emekli aylığı alan vatandaşlar için yapılan duyuru sonrasında özel ihtiyaç kredisi verilecek. 1500 TL üstü emekli aylığı alanlar için duyuruldu! Emekliye özel ihtiyaç kredisi verilecek

1500 TL üstü emekli aylığı alanlar için duyuruldu! Emekliye özel ihtiyaç kredisi verilecek - 12,5 milyonu aşkın emekli vatandaş için bankalar tarafından yapılan kampanyalar devam ediyor. Bu doğrultuda emekli aylığı alan vatandaşlar için yapılan duyuru sonrasında özel ihtiyaç kredisi verilecek. Bankalar vatandaşların yaşadığı sıkıntılı süreçlerde yaptığı kampanyalar ile destek oluyor. Bu süreçte ise emekli aylık miktarı 1.500 TL üzerinde olan vatandaşlar için bankalardan özel ihtiyaç kredisi duyuruldu. İşte detaylar ve daha fazlası kamugundemi.com adresinde yer alıyor.

Emekliye özel kredi veren birçok kamu ve özel banka yer alıyor. Bu süreçte emeklilerin ihtiyaçlarını sağlamak amacıyla yapılan kredi kampanyalarına ise yoğun talep geliyor. İşte bankaların emekliler için hazırlamış olduğu kredi paketleri.

EMEKLİYE İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYALARI

Her bankanın farklı kredi kampanyaları bulunuyor. Birçok banka emeklilerin kendi bankalarında maaşlı müşterisi olması durumunda sağladığı bu faiz oranlarını müşteri olmayanlar ile arada büyük bir farkla veriyor. Emekliye daha düşük faizli kredi sağlanırken çeşitli kampanya koşulları da yer almakta. İşte bankaların emekliler için hazırladığı ihtiyaç kredisi kampanyaları.

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuru da maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler için özel kredi paketi duyuruldu. İşte kredi tablosu.

20.000 TL kredi tutarında 36 ay vade ve yüzde 1,55 faiz oranı sağlanıyor. Taksit tutarı ise 776,80 TL.

40.000 TL kredi tutarında 36 ay vade ve yüzde 1,69 faiz oranı sağlanıyor. Taksit tutarı ise aylık 1.597,81 TL.

YAPI KREDİ

Yapı Kredi bankası "Değerli emeklilerimiz, tüm ihtiyaçlarınız için Emekliye Özel İhtiyaç Krediniz size özel indirimli faiz oranlarıyla Yapı Kredi’de" sloganı ile kredi kampanyasını duyurdu. İşte Yapı Kredi'den sağlanan kredi tablosu.

Yapı Kredi'den kredi çekmek isteyen emekliler 25 bin TL kredi için 12 ay vadeli yüzde 2,03 faiz oranı ile aylık 2.442,72 TL taksit tutarıyla kullanım sağlayabilir.

25 bin TL 36 ay vade yüzde 2,35 faiz oranı için ise aylık 1.124,44 TL taksit tutarı ile kullanım sağlanabilmektedir.

GARANTİ BBVA

Garanti Bankası'da yaptığı emekli kredi kampanyasını duyurdu. Buna göre ise gerek internet şubesi, gerek şube veya mobil şube üzerinden kredilere başvuru gerçekleştirebilecek. İşte sağlanan faiz oranı ve kredi tablosu.

10.000 TL kredi tutarı ve 12 ay vade için;

Faiz oranı: %2,03
Yıllık toplam maliyet %36,5312'dir.
Sigorta ve vergi dahil ücretler toplamı: 215,00 TL’dir.

Emeklilere özel kredi kampanyaları için Kamu Gündemi mobil uygulamasını ücretsiz olarak telefonunuza indirebilirsiniz.

Android için tıklayarak indirin.

Apple için tıklayarak indirin.