10 gün sonra bitiyor! Yapı Kredi'den elektrik, su, doğalgaz, internet faturasını ödeyene 150 lira

10 gün sonra bitiyor! Yapı Kredi'den elektrik, su, doğalgaz, internet faturasını ödeyene 150 lira
Yüz binlerce vatandaşın her ay ödediği giderler arasında yer alan elektrik, su, doğalgaz internet faturalarına Yapı Kredi'den ödül açıklaması geldi.

10 gün sonra bitiyor! Yapı Kredi'den elektrik, su, doğalgaz, internet faturasını ödeyene 150 lira - Yüz binlerce vatandaşın her ay ödediği giderler arasında yer alan elektrik, su, doğalgaz internet faturalarına Yapı Kredi'den ödül açıklaması geldi. Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada ise, "11 Kasım - 10 Aralık 2022 tarihleri arasında vereceğiniz, ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye! Üstelik talimatınızı kredi kartınızdan vereceğiniz her yeni talimat için ekstra 10 TL, toplamda 50 TL ekstra puan kazanın!" ifadelerine yer verildi.

Vatandaşların her ay belirli gider kalemleri bulunuyor. Kirada ya da kendi evinde oturan ev sahiplerinin bu süreçte ısınma ihtiyacını karşılamak adına doğalgaz, enerji ve günlük yaşantı ihtiyaçlarını karşılamak adına elektrik, temizlik ihtiyaçlarını karşılamak adına su ve dijital dünyada sörf yapabilmek için internet hizmetlerine ihtiyaç duyuyor. 

Vatandaşların temel ihtiyaçları arasında yer alan bu hizmet kalemlerinde faturalarını Yapı Kredi Bankası üzerinden ödeyenlere 150 lira hediye edileceği duyuruldu.

YAPI KREDİ OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI

11 Kasım – 10 Aralık 2022 tarihleri arasında, müşterilerimizin verecekleri; ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, 2 yeni talimat için 25 TL, 3 yeni talimat için 45 TL, 4 yeni talimat için 70 TL, 5 yeni talimat için 100 TL puan kazanabileceklerdir.

Kampanya kapsamında kredi kartlarınızdan vereceğiniz her yeni otomatik ödeme talimatı için ekstra 10 TL, toplamda 50 TL ekstra puan kazanılacaktır.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.
Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Kasım - 10 Ocak 2022 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Ocak 2022 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanları yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.