1 Ekim'e kadar yetişen alır! 500 gr çaya rekor indirim çay fiyatları 44,90 TL'ye düştü

1 Ekim'e kadar yetişen alır! 500 gr çaya rekor indirim çay fiyatları 44,90 TL'ye düştü
Düşen alım gücü sonrasında kişiler marketlerden gelecek indirim haberlerini takip ediyor. Buna göre ise çay ürünlerinde rekor indirim yapılırken bu süreçte ise vatandaşlar indirimli fiyatları araştırıyor. 1 Ekim'e kadar yetişen alır! 500 gr çaya rekor indirim çay fiyatları 44,90 TL'ye düştü

1 Ekim'e kadar yetişen alır! 500 gr çaya rekor indirim çay fiyatları 44,90 TL'ye düştü - Düşen alım gücü sonrasında kişiler marketlerden gelecek indirim haberlerini takip ediyor. Buna göre ise çay ürünlerinde rekor indirim yapılırken bu süreçte ise vatandaşlar indirimli fiyatları araştırıyor. Çay fiyatlarına gelen üst üste zamlar sonrasında vatandaşlar ürünleri daha idareli kullanmaya başlamıştı. Rakamlar her geçen gün hızla artarken bu süreçte ise yarım kiloluk paketlere olan ilgi de arttı. Bu noktada ise Carrefoursa marketlerden gelen indirim haberleri bir anda gündemde etki yarattı.

Carrefoursa marketlerde haftanın indirimleri vatandaşları mest ediyor. Bu doğrultuda ise birçok ürün gamına indirimler duyurulurken vatandaşlar ise çay fiyatlarında ki indirimleri takip ediyor. Çayı biten kişiler yapılan indirim sonrasında ise soluğu marketlerde almaya başlamıştı. 1 kg çay fiyatları 80 TL'yi aşarken vatandaşlar ise uygun fiyatlı çay ürünlerini araştırıyor. Peki indirimde neler var? İşte detaylar kamugundemi.com adresinde yer alıyor.

CARREFOURSA ÇAY FİYATLARINDA İNDİRİME GİTTİ

Carrefoursa marketlerde Çaykur markalı Altınbaş klasik çay 500 gr ürünü 52,90 TL'den 44,90 TL'ye kadar düştü. Vatandaşlar Carrefoursa marketlerde kayıtlı cep telefon numaraları ya da kayıtları yoksa 1 dakika da kayıt işlemlerin tamamlayarak 44,90 TL'ye 500 gr çaya sahip olabilecek.

CarrefourSA marketlerde başlayan bu indirime ise ilgi oldukça fazla. Vatandaşlar başlayan indirim sonrasında ise çay ihtiyaçlarını Carrefoursa'dan karşılamaya başladı.