MEB duyurdu! Uzman ve Başöğretmenlik Sınavı başvuru süresi uzatıldı!

MEB duyurdu! Uzman ve Başöğretmenlik Sınavı başvuru süresi uzatıldı!
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Uzman ve Başöğretmenlik sınavına yapılacak olan başvuruların süresinin uzatıldığı görüldü. İşte detaylar

Bu sene ilk kez yapılacak olan Uzman ve Başöğretmenlik Sınavı için başvurular başlamıştı. 26 Eylül 2022 tarihinde başlayan başvurular dün sona ermişti. Fakat Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre bu sınav süresinin uzatıldığı öğrenildi. 3 Ekim 2022 tarihinde son bulan sınavın hangi tarihe kadar uzatılacağı ise merak konusu oldu. 

UZMAN VE BAŞÖĞRETMENLİK SINAVI BAŞVURULARI UZATILDI! 

Bugün yapılan açıklama ile birlikte sınav başvuru süresinin 2 gün daha uzatıldığı öğrenildi. 6 Ekim 2022 tarihinde son bulacak olan bu sürecin uzatılması sınava girmeyi düşünen fakat başvuru sürecine yetişemeyen kişilere duyuruldu. Peki Uzman ve Başöğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak? 

UZMAN VE BAŞÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK? 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen sınavın 19 Kasım 2022 tarihinde yapılacağı öğrenildi. Sınavın gerçekleşmesinin ardından ise sınav sonuçlarının 12 Aralık 2022 tarihinde açıklanacağı belirtildi.