KPSS alan bilgisi 3. oturum sınavı saat kaçta başladı, kaçta bitecek?

KPSS alan bilgisi 3. oturum sınavı saat kaçta başladı, kaçta bitecek?
Türkiye'de Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için bugün son olan üçüncü oturum gerçekleştiriliyor. Adaylar bu sınav sonrasında ise kaderlerini etkileyecek sınavlara giriş yapacak. KPSS alan bilgisi 3. oturum sınavı saat kaçta başladı, kaçta bitecek?

KPSS alan bilgisi 3. oturum sınavı saat kaçta başladı, kaçta bitecek? Türkiye'de Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için bugün son olan üçüncü oturum gerçekleştiriliyor. Adaylar bu sınav sonrasında ise kaderlerini etkileyecek sınavlara giriş yapacak. Alan Bilgisi Sınavları KPSS için bu hafta sonu gerçekleşirken bugün ise adaylar işletme, muhasebe, istatistik bölümlerinin yer almış olduğu üçüncü ve son oturuma bugün sabah saat 10:15 itibariyle başlıyor.

Adayların saat 10'dan sonra sınav salonlarına alınmayacağı açıklanırken kimlik kartını kaybeden adaylar için ise nüfus müdürlükleri sabah saat 07.00'den 10.00'a kadar açık olarak hizmet verecek.

 

ÖSYM takvimine göre sınavların sonuçları 21 Ekim'de açıklanacak.

KPSS ALAN BİLGİSİ 3.OTURUM SINAVI SAATİ

25 Eylül 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturumu ise 10:15'te başlayacak. Adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

25 Eylül 2022 tarihinde Sabah Oturumuna katılacak adaylar, saat 10.15’te sınava başlayacak. Pazar günkü oturumda da adaylara İşletme, Muhasebe, İstatistik 40'ar soru verilecek ve toplam 160 dakika sürecek.